• Snelle levering voor 18:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Persoonlijke service door specialist
  • Altijd scherpe prijzen

CHI Dura 1.25 Inch Krultang

Speciale prijs € 111,20 Regular Price € 139,00
Morgen in huis
-20%
CHI Dura 1.25 Inch Krultang

CHI Dura 1.25 Inch Krultang

 CHI Dura 1.25 Inch Krultang is een professionele krultang van hoogwaardige kwaliteit. De krultang heeft een keramische staaf, waarmee de mooiste, natuurlijke krullen gemaakt kunnen worden. Daarnaast heeft de CHI Dura 1.25 Inch Krultang  een keramische heater. De heater zendt negatieve ionen uit, welke het haar van binnenuit verwarmen. Hierdoor wordt het vochtgehalte in het haar niet aangetast en wordt pluis tegengegaan. De keramische warmte zorgt er tevens voor dat het haar langdurig zal krullen, zonder het haar te beschadigen. De CHI Dura 1.25 Inch Krultang heeft een LCD scherm en is in te stellen van 80°C tot 200°C.

Overige informatie:

  • Temperatuur regelaar van 80 tot 200 graden.
  • Lengte snoer: 3 m
  • Lengte krultang: 33 cm
  • LCD scherm

Gebruik:
Zorg dat het haar schoon, droog en vrij van knopen is. Stel de CHI Dura 1.25 Inch Krultang in op de gewenste temperatuur en laat deze warm worden. Neem een pluk haar en breng de punten aan tussen de platen van de krultang. Rol het haar voorzichtig om de krultang heen. Hoe dichter de krultang richting de hoofdhuid wordt gerold, hoe dichter bij de hoofdhuid de krul zal beginnen. Houdt dit enkele seconden vast en schuif de krultang zachtjes uit het haar. Herhaal dit totdat het gehele haar gekruld is. 

Resultaat:
De CHI Dura 1.25 Inch Krultang  zorgt voor prachtige krullen. Het haar is glad en zacht. Pluis verdwijnt als sneeuw voor de zon en het haar heeft een mooie glans.

Advies:
Wanneer u het haar gaat krullen dient het haar altijd beschermt te worden tegen de hitte van de tool, met bijvoorbeeld een silk. Om de krul steviger te maken en uw kapsel langdurig in model te houden kunt u de Biosilk Smoothing Solution gebruiken. Verdeel hiervoor het haar in secties en spray per sectie de vloeistof in het haar en krul het vervolgens.

Garantie:
Om de kwaliteit van haar krultangen te garanderen, biedt CHI twee jaar garantie op de elektronische onderdelen van de CHI Dura 1.25 Inch Krultang.

Farouk Systems USA waarschuwt voor namaak CHI Tools die in omloop zijn over de gehele wereld. Hairfair.nl is een officieel dealer van Farouk Systems binnen Nederland en garanderen u daarom dat al onze CHI producten 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële CHI - Farouk Systems distributeur.

Meer informatie
SKU CHIK5
Soort product Krultang
Kleur N/A
Volume N/A
Waterstof Peroxide N/A
Merk Chi
Recensie: CHI Dura 1.25 Inch Krultang

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie