Depot 402 Pre & Post Shave Emollient Fluid 100ml
19,95
1-2 werkdagen
 • Bezorging door PostNL of DHL
 • Voor 23:30 uur besteld, vandaag nog verzonden!
 • Achteraf betalen mogelijk
 • 14 dagen bedenktijd

Depot 402 Pre & Post Shave Emollient Fluid - Verzorging voor een comfortabele scheerervaring

Depot 402 Pre & Post Shave Emollient Fluid is een verzachtende fluid die ideaal is voor zowel vóór als na het scheren. Speciaal ontwikkeld voor mannen en geschikt voor elk huidtype, zelfs de meest gevoelige huid. Deze fluid bereidt de huid voor op het scheren, behoudt de huid tijdens het scheren en beschermt de huid na het scheren. Het heeft een voedende, verzachtende en verfrissende werking, waardoor het ook aanbevolen wordt als after shave crème.

Belangrijke kenmerken

 • Geschikt voor mannen
 • Voor gebruik vóór en na het scheren
 • Verfrist en verzacht de huid
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Ook geschikt voor de gevoelige huid
 • Bevat hoogwaardige ingrediënten zoals amandelolie en glycerine

Meest gestelde vraag

Is Depot 402 Pre & Post Shave Emollient Fluid geschikt voor alle huidtypes?

Ja, deze fluid is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de meest gevoelige huid. De formule is speciaal ontwikkeld om de huid voor te bereiden op het scheren, de huid te behouden tijdens het scheren en de huid te beschermen na het scheren. Het zorgt voor een verzachtend en verfrissend effect, waardoor het ook ideaal is voor mensen met een gevoelige huid.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik Depot 402 Pre & Post Shave Emollient Fluid als volgt:

 1. Voor gebruik vóór het scheren: Breng de fluid aan op de huid en masseer het in. Vervolg met het gebruik van een scheerproduct naar keuze.
 2. Voor gebruik na het scheren: Breng de fluid aan op de huid en masseer het in.

Resultaat

Depot 402 Pre & Post Shave Emollient Fluid bereidt de huid voor op het scheren, behoudt de huid tijdens het scheren en heeft een voedende werking na het scheren. Het zorgt voor een verzorgde en comfortabele scheerervaring.

Combineren met andere producten

Optimaliseer je scheerroutine door Depot 402 Pre & Post Shave Emollient Fluid te combineren met andere producten van Depot. Ontdek meer producten op onze homepage.

Vegan en dierproefvrij

Depot 402 Pre & Post Shave Emollient Fluid is 100% vegan en dierproefvrij. Wij geloven in ethische productie en het respecteren van dierenwelzijn.

Curly Girl Methode

Depot 402 Pre & Post Shave Emollient Fluid is geschikt voor de Curly Girl Methode. Het bevat geen eiwitten, waardoor het veilig is voor krullend haar zonder het te verzwaren. Verwen jezelf met deze hoogwaardige fluid.

Bestellen bij Hairfair.nl

Bestel Depot 402 Pre & Post Shave Emollient Fluid nu bij Hairfair.nl en ervaar de voordelen voor jezelf. Neem contact op met onze klantenservice via +31 132340999 voor eventuele vragen. Bezoek ook onze klantenservicepagina voor meer informatie.

Ingrediënten

Olijfolie, Zoete amandelolie, Etherische eucalyptus olie, Etherische muntolie, Glycerine, Kamfer

Meer informatie
Productnaam H1Depot 402 Pre & Post Shave Emollient Fluid - Verzorging voor een comfortabele scheerervaring
Art.nr.dp12
EAN8032274060949
Volume100 ml
Soort productScheren
MerkDepot