Depot 501 Moisturizing & Clarifying Beard Shampoo 250ml

20,95
1-2 werkdagen
  • Bezorging door PostNL of DHL
  • Voor 23:30 uur besteld, vandaag nog verzonden!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Depot 501 Moisturizing & Clarifying Beard Shampoo 250ml

Een mooie baard moet goed onderhouden worden. Daarvoor gebruik je geen alles-in-1 shampoo, maar een product dat op maat gemaakt is. Depot 501 Moisturizing & Clarifying Beard Shampoo is zo’n product. Deze reinigende en vochtregulerende shampoo is samengesteld met milde bestanddelen zonder SLES. De shampoo reinigt en hydrateert het gezichtshaar en draagt bij aan het goed onderhouden van je baard. Voor een optimaal resultaat gebruik je dit product iedere dag.

Hoe gebruik je Depot 501 Moisturizing & Clarifying Beard Shampoo?

Maak je baard eerst nat voordat je in de weer gaat met deze shampoo. Breng het product vervolgens ruim aan en zorg ervoor dat het opschuimt. Spoel nu grondig uit, totdat er geen shampoo meer aanwezig is in je baard. Voor de final touch en ultieme zachtheid en controle gebruik je nog een verzorgend product.

Actieve bestanddelen Depot 501 Moisturizing & Clarifying Beard Shampoo

Depot 501 Moisturizing & Clarifying Beard Shampoo bevat voornamelijk milde stoffen die op de oppervlakte actief zijn. De evenwichtige mix van innovatieve bestanddelen zorgt voor een grondige reiniging. Muntolie werkt bijvoorbeeld verfrissend en parfumerend terwijl aloë Vera zorgt voor het herstel en de gewenste rust voor de huid. Pro Vitamine B5 zorgt ervoor dat de huid kan herstellen en zorgt tevens voor de conditionering ervan.

Meer informatie
Art.nr.Dp21
EAN8032274061311
Volume250 ml
Soort productShampoo
MerkDepot