Wat is een shampoo bar?

4 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren

4 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een shampoo bar?

Een shampoo bar is een stuk zeep dat speciaal is gemaakt voor het wassen van je haar. In tegenstelling tot vloeibare shampoo, bevat een shampoo bar geen water en is het dus vrij van conserveringsmiddelen die nodig zijn om vloeibare shampoo vloeibaar te houden.

Is een shampoo bar goed voor je haar?

Ja, een shampoo bar kan net zo goed zijn voor je haar als een vloeibare shampoo. De meeste shampoo bars bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn dus milder voor je haar dan sommige vloeibare shampoos die synthetische stoffen bevatten. Bovendien produceren shampoo bars minder afval, omdat ze zonder plastic verpakking verkrijgbaar zijn.

Wat is een goede shampoo bar?

Er zijn verschillende merken die goede shampoo bars aanbieden. Zo heeft het merk Eleven Australia een populaire shampoo bar in het assortiment. Ook het merk HappySoaps staat bekend om de kwaliteit van zijn shampoo bars. Het is wel belangrijk om te letten op de ingredienten die in de shampoo bar zijn verwerkt. Zoek naar shampoo bars met natuurlijke ingrediënten en vermijd producten met synthetische stoffen.

Hoe was je je haar met een shampoo bar?

Het gebruik van een shampoo bar is vergelijkbaar met het gebruik van vloeibare shampoo. Voordat je begint met wassen, is het aanbevolen om je haar goed nat te maken met water. Vervolgens kun je de shampoo bar over je haar of tussen je handen wrijven om een schuim te creëren. Masseer het schuim goed in je haar en laat het vervolgens even intrekken. Spoel vervolgens je haar grondig met water. Als je wilt, kun je daarna je haar conditioneren met een conditioner bar of vloeibare conditioner.

Hoe lang doe je met een shampoo bar?

Een shampoo bar gaat ongeveer net zo lang mee als 2,5 flacons gewone shampoo. Dit is vaak een stuk voordeliger dan het gebruik van vloeibare shampoo, omdat je het product langer kunt gebruiken. Bovendien bevat een shampoo bar meestal alleen werkzame stoffen en geen water, wat betekent dat je meer shampoo per gram krijgt dan bij vloeibare shampoo.

Heb je nog vragen?

Bij Hairfair.nl staan we altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze klantenservice is bereikbaar via e-mail en telefoon, zodat je altijd iemand kunt bereiken wanneer je ons nodig hebt.

Via e-mail kun je ons bereiken op klantenservice@hairfair.nl en we streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren op al je vragen en opmerkingen. Als je liever telefonisch contact opneemt, kun je ons bereiken op +31(0)13-2340999. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 16:00 uur.

We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om het juiste product te kiezen of om je haarprobleem op te lossen, dus we staan altijd klaar om je te helpen met professioneel advies en ondersteuning. We hopen dat je bij Hairfair.nl kunt vinden wat je zoekt en dat we je kunnen helpen om je haarproblemen op te lossen.