Mediceuticals Bioclenz Shampoo 1000ml

59,50
 • Koop er 2 voor € 53,55 en bespaar 10%
 • Koop er 3 voor € 47,60 en bespaar 20%
1-2 werkdagen
 • Bezorging door PostNL of DHL
 • Voor 23:30 uur besteld, vandaag nog verzonden!
 • Achteraf betalen mogelijk
 • 14 dagen bedenktijd

Mediceuticals Bioclenz Shampoo 1000ml

Verkrijgbaar in 250 ml / 1000 ml.

Heb je regelmatig te maken met overmatig haaruitval? Of word je haar steeds dunner? Gebruik Mediceuticals Bioclenz shampoo en los de problemen op. Deze speciale shampoo is geschikt voor fijn tot normaal haar en de hoofdhuid. Bioclenz shampoo bestaat uit triaminocoptinol, nutracell en estrolin. Triaminocoptinol stimuleert nieuwe haargroei en remt de overmatige haaruitval. Nutracell zorgt voor een betere doorbloeding van de hoofdhuid en opname van voedingsstoffen. Estrolin zuivert en ontgift de hoofdhuid.

Hoe gebruik je Mediceuticals Bioclenz shampoo?

Breng de Mediceuticals Bioclenz shampoo aan op nat haar. Verdeel de shampoo evenredig en laat deze 2 tot 3 minuten inwerken. Spoel vervolgens grondig uit, zodat er geen resten achterblijven in het haar. Bij hardnekkige klachten kun je de bovenstaande stappen een keer extra herhalen. Blijven de klachten aanwezig na verloop van tijd? Kies dan voor de speciale Mediceuticals Scalpfirst behandeling.

Scalpfirst behandeling

De Scalpfirst behandeling is ideaal voor het bestrijden van hardnekkige klachten. Je combineert met deze behandeling shampoo, cleansers en conditioners voor het gezonder krijgen van jouw hoofdhuid en het haar.

 1. Gebruik Mediceuticals Therarx op de plaatsen waar je de meeste klachten ervaart op de hoofdhuid.
 2. Masseer X-Folate, X-Derma of Solv-X over de gehele hoofdhuid, zonder water toe te voegen. Laat de shampoo drie minuten inwerken.
 3. Pak een warme handdoek en wikkel deze om je haar. Wacht drie minuten en laat de shampoo schuimen met warm water. Masseer het schuim over de hoofdhuid en spoel alles goed uit.
 4. Neem één van de Mediceuticals cleansers, was je haar opnieuw en spoel daarna goed uit.
 5. Gebruik als laatste Therapeutic voor het conditioneren van je hoofdhuid en haar. Laat het product drie minuten inwerken en spoel daarna uit.
 6. Heb je last van zeer hardnekkige klachten? Gebruik dan nogmaals Therarx voor de meest gevoelige plekken.

Belangrijk: de Scalpfirst behandeling mag je maximaal 1 tot 2 keer per werk toepassen.

Leverbaar in 250ml en 1000ml.

Meer informatie
Art.nr.MED003
EAN054355510332
Volume1000 ml
Soort productShampoo
MerkMediceuticals