Mediceuticals Folligen Shampoo 1000ml

59,50
1-2 werkdagen

  • Bezorging door PostNL of DHL
  • Voor 23:30 uur besteld, vandaag nog verzonden!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Mediceuticals Folligen Shampoo 1000ml

Verkrijgbaar in 250 ml / 1000 ml.

Heb je als vrouw last van overmatig haaruitval en dunner wordend haar, dan is dat natuurlijk erg vervelend. Gelukkig zijn deze klachten goed te behandelen. Mediceuticals Folligen shampoo is de ideale cleanser voor fijn tot normaal haar en de hoofdhuid. Folligen is gericht op de vrouwelijke hormoonhuishouding en gaat overmatig haaruitval en dunner wordend haar tegen. Hiervoor wordt een combinatie gebruikt van triaminocoptinol, nutracell en femmigen. Deze ingrediënten zorgen voor nieuwe haargroei, een betere doorbloeding van de hoofdhuid en het zuiveren en ontgiften van de huid. Mediceuticals Folligen shampoo biedt een intensieve verzorging voor het haar.

Hoe gebruik je Mediceuticals Folligen shampoo

Mediceuticals Folligen shampoo is speciaal ontwikkeld voor vrouwen, vanwege de extra aandacht voor de vrouwelijke hormoonhuishouding. Breng de shampoo ruim aan op nat haar en verdeel evenredig over de hoofdhuid. Laat Folligen twee tot drie minuten inwerken en spoel vervolgens grondig uit. Last van hardnekkige klachten aan je haar of hoofdhuid? De Mediceuticals Scalpfirst behandeling biedt uitkomst.

De Mediceuticals Scalpfirst behandeling

Hardnekkige klachten zijn erg vervelend. Iedereen ziet liever gezond haar en een gezonde hoofdhuid. Combineer verschillende Mediceuticals producten in de Scalpfirst behandeling.

  1. Neem Mediceuticals Therarx en breng deze aan op de meest gevoelige plekken op de hoofdhuid.
  2. Combineer Therarx met X-Derma, X-Folate of Solv-X en masseer de shampoo over de hoofdhuid. Voeg nog geen water toe, laat de shampoo zelfstandig drie minuten inwerken.
  3. Stop je haar onder een warme handdoek en wacht drie minuten. Laat de shampoo nu schuimen met warm water, verdeel het schuim over de hoofdhuid en spoel goed uit.
  4. Was je haar opnieuw met een Mediceuticals cleanser, bijvoorbeeld Folligen. Spoel je haar opnieuw uit.
  5. Breng Mediceuticals Therapeutic aan in het haar en op de hoofdhuid. De conditioner heeft drie minuten nodig om in te werken. Spoel hierna grondig uit.
  6. Bij zeer hardnekkige klachten gebruik je optioneel nog een keer Therarx op de meest gevoelige plaatsen.

Vanwege de intensieve aard van de behandeling wordt aangeraden om Scalpfirst maximaal tweemaal per week toe te passen.

Meer informatie
Art.nr.MED009
EAN054355351331
Volume1000 ml
Soort productShampoo
MerkMediceuticals