Mediceuticals Vivid Shampoo 1000ml

59,50
1-2 werkdagen
  • Bezorging door PostNL of DHL
  • Voor 23:30 uur besteld, vandaag nog verzonden!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Mediceuticals Vivid Shampoo 1000ml

Verkrijgbaar in 250 ml / 1000 ml.

Mediceuticals Vivid shampoo is een zuiverende, diepreinigende cleanser die ideaal is voor diverse toepassingen. Bijvoorbeeld als cosmetica build-up, chemische haarbehandelingen, zwemmershaar en haarwerken. Vivid zuivert en verwijdert onder andere chloor- en cosmeticaresten. Daarnaast zorgt de cleanser voor een goede zuurgraad en geeft het je haar een natuurlijke glans. Mediceuticals Vivid shampoo is ook te gebruiken als bodywash, voor een gezonde en fitte huid. Bij regelmatig gebruik, merk je snel resultaat.

Hoe gebruik je Mediceuticals Vivid shampoo?

Verdeel Mediceuticals Vivid shampoo evenredig over nat haar. Geef de shampoo twee tot drie minuten de tijd om goed in te werken. In deze tijd kan het product tot de kern doordringen, voor optimaal resultaat. Spoel vervolgens je haar goed uit, zodat er geen shampoo achterblijft in het haar. Bij hardnekkige klachten kun je Mediceuticals Vivid shampoo tweemaal achter elkaar gebruiken. Blijven de klachten aanwezig, overweeg dan de Scalpfirst behandeling van Mediceuticals.

Scalpfirst behandeling

Het achterblijven van chloor- of cosmeticaresten in het haar en op de hoofdhuid, komt de conditie niet ten goede. Zeker bij hardnekkige klachten levert dit irritatie op. De Scalpfirst behandeling pakt klachten grondig aan en zorgt voor gezond haar en een gezonde hoofdhuid.

  1. Breng Mediceuticals Therarx aan op de plaatsen op de hoofdhuid waar de klachten het meest aanwezig zijn.
  2. Gebruik X-Folate, X-Derma of Solv-X als shampoo. Verdeel evenredig over de gehele hoofdhuid, zonder dat je water toevoegt. Laat de shampoo ongeveer drie minuten inwerken.
  3. Wikkel een warme handdoek om je haar en laat deze drie minuten zitten. Neem de handdoek af, meng de shampoo met warm water en masseer het schuim over de hoofdhuid. Spoel nu goed uit.
  4. Gebruik een Mediceuticals cleanser, bijvoorbeeld Vivid, om je haar nogmaals te wassen en spoel goed uit.
  5. Conditioneer je haar en de hoofdhuid met Mediceuticals Therapeutic. Wacht drie minuten zodat de conditioner goed kan inwerken en spoel daarna je haar uit.
  6. Bij zeer hardnekkige klachten kun je Therarx nogmaals aanbrengen op de meest gevoelige plekken.

Voer de Scalpfirst behandeling maximaal twee keer per week uit voor een optimaal resultaat.

Meer informatie
Art.nr.MED036
EAN054355580335
Volume1000 ml
Soort productShampoo
MerkMediceuticals