American Crew Shampoo

6 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

American Crew Shampoo is al jaren de meest populaire haarverzorgingsproducten voor mannen. De shampoo's van American Crew staan bekend om hun hoge kwaliteit en doeltreffende werkzaamheid. Wat American Crew shampoo's zo uniek maakt, is dat ze vrij zijn van siliconen en rijk zijn aan vitamine B5. Hierdoor zorgen de shampoos voor een gezonde boost van het haar en een mooie verzorging.

 

Vitamine B5

Vitamine B5, ook wel bekend als pantotheenzuur, is een belangrijke vitamine voor het haar. Het helpt bij het behouden van de gezondheid van het haar en versterkt de structuur van het haar. De aanwezigheid van vitamine B5 in American Crew shampoo's zorgt voor een versterkende werking van de haren, waardoor het haar er gezonder uitziet en aanvoelt.

 

Siliconenvrij

Een ander uniek aspect van American Crew shampoo's is dat ze vrij zijn van siliconen. Siliconen zijn stoffen die vaak worden toegevoegd aan haarverzorgingsproducten om het haar een glans te geven. Hoewel siliconen het haar kunnen laten glanzen, kunnen ze op de lange termijn problemen veroorzaken. Siliconen kunnen namelijk een laagje vormen op het haar, waardoor het haar zwaar en futloos kan worden. Bij American Crew shampoo's worden geen siliconen toegevoegd, zodat het haar gezond en vol glans blijft.

 

Citrus mint

De geur van een American Crew shampoo is ook een belangrijk aspect. De shampoo's hebben een heerlijke frisse citrus mint geur, die zorgt voor een verfrissend gevoel tijdens het wassen. De geur is mannelijk en verfrist de hoofdhuid.

 

Vegan

American Crew shampoo's zijn veganistische producten, wat betekent dat ze geen ingrediënten bevatten die afkomstig zijn van dieren, zoals bijenwas of lanoline. Dit maakt ze geschikt voor mensen die ervoor kiezen om veganistische producten te gebruiken vanwege ethische, milieuvriendelijke of dierenwelzijnsredenen.

 

Voor alle haartypes

Er zijn verschillende American Crew shampoo's beschikbaar voor verschillende haartypes, waaronder een shampoo tegen haaruitval, een zilvershampoo, een shampoo voor een droge hoofdhuid en een detox shampoo. Of je nu een milde shampoo zoekt voor dagelijks gebruik of een krachtige shampoo voor een diepe reiniging bij roos, American Crew heeft het allemaal.