Florence Beauty & Nails

Artikelen 1-40 van 364

per pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1-40 van 364

per pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Florence Beauty and Nails is al ruim 35 jaar een begrip voor nagel- en wimperstyling in Nederland. Bij Florence Beauty and Nails vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van nagelstyling en wimperextensions. In deze tekst vertellen we je graag meer over onze verschillende productcategorieën.

Acryl

Acrylnagels zijn de perfecte oplossing voor wie mooie, stevige nagels wil. Bij Florence Beauty and Nails vind je een uitgebreid assortiment acrylnagel producten. Alle benodigdheden van acrylnagelproducten als acryl poeder, liquid, acryl penselen en accessoires vind je hier! Combineer de acrylnagel producten voor de mooiste resultaten.

Acrylgel

De BO2S Gel is een innovatief product dat een combinatie is tussen acryl en gel. Met de BO2S Gel creëer je snel en gemakkelijk een stevige natuurlijke- of verlengde nagel. De BO2S gel is verkrijgbaar in meerdere kleuren en formaten! Combineer de BO2S Gel met de BO2S Fluid voor de mooiste resultaten.

Gel

Voor de mooiste gelnagels ben je bij Florence Beauty and Nails aan het juiste adres. Deze gelnagels bieden alles wat je nodig hebt om een prachtige set gelnagels te zetten.De collectie bestaat uit verschillende basis-, strijk-, bouw-, kleur- en topgels. Voor iedere werkwijze bieden ze een passende gel aan.

Gelpolish

Gelpolish is een praktisch systeem voor zowel de natuurlijke- als kunstnagel. Deze Gelpolish blijft gemiddeld 3 á 4 weken mooi, ideaal! De Gelpolish categorie bestaat uit meer dan 180 kleuren, Cat-Eye Gelpolish, diverse BIAB- en Rubber Base (Fix) kleuren en alle basis benodigdheden die je maar kunt wensen. Werk met deze Gelpolish producten voor de mooiste nagels.

Nail art

Voor de mooiste nail art benodigdheden ben je bij Florence Beauty and Nails aan het juiste adres. In hun brede assortiment vind je alle nail art benodigdheden zodat jij de mooiste kunstwerken kunt maken. Denk aan stripings, stones, inlay, pigmenten, foil gel en werkmaterialen.

Vloeistoffen

Vloeistoffen zijn essentiële producten voor iedere salon. In onze webshop bieden wij verschillende vloeistoffen aan. Voorafgaand aan de behandeling is het belangrijk om oppervlakte, huid en materialen goed te reinigen. Om ervoor te zorgen dat producten goed hechten is het essentieel om gebruik te maken van een primer, primer pen of bonding primer.