K18 Hair

6 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

K18 is het revolutionaire haarherstelmerk dat zich richt op het permanent herstellen van beschadigd haar. Het werkt door gebroken keratineketens weer aan elkaar te verbinden, waardoor het haar wordt hersteld tot bijna onbeschadigde staat van kracht en elasticiteit.

Hoe werkt K18

Maar hoe werkt K18 precies? Laten we eerst eens kijken naar hoe het haar is opgebouwd. Haar bestaat uit ladders van keratine, die bijeengehouden worden door zwavelbruggen. Als de ladder beschadigd raakt, is het niet alleen de loper die breekt, maar de hele ladder, samen met de lopers en alle verbindingen tussen de ladders. Deze verbindingen worden bijeengehouden door elektrostatische aantrekkingskracht.

Veel haarverzorgingsproducten richten zich alleen op het maken van een tijdelijke brug tussen de lopers van een ladder, zonder enig mechanisme om de zijkanten van de ladder te ondersteunen. Het haar blijft daardoor zwak en futloos.

Research

Na tien jaar onderzoek en het onderzoeken van 1.242 menselijke keratine-eiwitten, heeft K18 de eerste peptide search gepatenteerd die het meest effectief is in het verbinden van gebroken keratineketens. Dit betekent dat K18 in staat is om het haar in slechts vier minuten permanent te herstellen!

Chemische behandelingen breken altijd de keratineketens af die het haar bijeenhouden en sterk maken. K18 is echter het eerste product dat de gebroken keratineketens weer permanent met elkaar verbindt. Onze unieke peptide dringt de cortex binnen en herbevestigt de zwavelbruggen aan de zijkanten van de ladder, waardoor de gebroken keratineketens weer verbonden worden. Het haar is gerepareerd en hersteld tot een bijna onbeschadigde staat van kracht en elasticiteit.

De gepatenteerde K18 peptide is geen tijdelijke oplossing, maar het eerste product dat biomimetica gebruikt om keratineketens te herstellen die gebroken zijn door chemische behandelingen. Het resultaat is zacht, glanzend, sterk en veerkrachtig haar dat weer als nieuw aanvoelt.

De K18 lijn bestaat uit:

Bestel vandaag nog bij Hairfair.nl en geef jouw haar de verzorging en herstelling die het verdient! Haar kan gezond zijn en weer als nieuw aanvoelen, dus begin vandaag nog met het permanent herstellen van je haar.