Haaruitval

17 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

17 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mediceuticals is een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in dermatologische verzorgingsproducten en is een expert op het gebied van verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in optimale conditie brengen. De Mediceuticals haaruitval lijn bestaat uit verschillende producten waarvan wetenschappelijk bewezen is dat deze haarverlies verminderen. Haaruitval komt vaak voor, zowel bij mannen als vrouwen. Haaruitval kan je onzeker maken en is iets waar de meeste mensen graag iets aan willen doen. Hiervoor zijn de producten van Mediceuticals perfect. 

Welke producten heeft Mediceuticals tegen haaruitval?

Mediceuticals heeft een breed assortiment aan producten tegen haaruitval met verschillende functies. We hebben de belangrijkste producten voor je op een rijtje gezet en helpen je hierbij graag om de beste keuze te maken. Zo zal jouw haaruitval binnenkort verleden tijd zijn. 

Mediceuticals shampoo tegen haaruitval

Haarverlies is een normaal verschijnsel, per dag verlies je zo’n 100 tot 150 haren. Het is natuurlijk vervelend als dit ineens veel erger wordt. Veelvoorkomende oorzaken van haaruitval zijn stress, een verminderde conditie van de hoofdhuid, ijzertekort of het gebruik van medicijnen. Ons Mediceuticals haaruitval assortiment heeft diverse shampoos met verschillende functies, die haaruitval tegengaan en de hoofdhuid verzorgen. Heb je regelmatig last van haaruitval en wil je dit graag tegengaan? De Mediceuticals Bioclenz Shampoo bevat het ingrediënt Triaminocoptinol, wat haaruitval remt en zorgt voor nieuwe haargroei. 

Ben je een vrouw en heb je last van overmatig haaruitval? Dan is de Mediceuticals Folligen Shampoo een goede keuze. Deze Mediceuticals shampoo is perfect wanneer je haar dunner wordt en uitvalt. De shampoo is gericht op de vrouwelijke hormoonhuishouding en bevat verschillende ingrediënten hebben een zuiverende werking en zorgen voor nieuwe haargroei en een betere doorbloeding van de hoofdhuid.

Voedingssupplementen van Mediceuticals

Daarnaast hebben wij ook verschillende Mediceuticals haaruitval producten die je kunt implementeren in je voeding. Kies hiervoor bijvoorbeeld voor het Mediceuticals Bao Med Voedingssupplement. Het belangrijkste bestanddeel van dit product is het baobab poeder uit Zuid-Afrika. Dit is een volledig natuurlijk product en is rijk aan vitamine C. Ook bevat het voedingssupplement biotine, zink en foliumzuur. Deze mix van ingrediënten zorgt voor sterker en gezonder haar, een gezondere huid en sterkere nagels. 

Mediceuticals haaruitval behandeling

Een technologie die Mediceuticals heeft ontwikkeld om haaruitval te verminderen is de Mediceuticals Advanced Hair Restoration technology. Dit is een complete behandeling met shampoo, conditioner en een serum. Deze behandeling is in verschillende varianten verkrijgbaar bij HairFair. De Mediceuticals Advanced Hair Restoration Kit is een 3-stappenplan voor de behandeling van overmatig haaruitval en dunner wordend haar. 

Ben je een vrouw en wil je ook graag voor deze complete behandeling gaan? Kies dan voor de Mediceuticals Hair Restoration Kit for Women, speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Twijfel je over je keuze of wil je meer weten over een bepaald product? Neem dan gerust even contact met ons op, wij staan graag klaar om je vragen te beantwoorden.