Mediceuticals shampoo

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mediceuticals shampoos zijn dé producten die jij nodig hebt om haaruitval tegen te gaan en verschillende hoofdhuidproblemen aan te pakken. Alle producten van Mediceuticals zijn ontwikkeld op basis van jarenlang onderzoek en diverse klinische test om zo veilige producten te creëren met een hoge effectiviteit. De shampoos van Mediceuticals zijn geschikt voor ieder haartype en bevatten geen SLS, wax, of olie. Daarnaast zijn ze ph-vriendelijk.

Mediceuticals Shampoos tegen haaruitval

Het is erg vervelend als je last hebt van haaruitval, je kan je hierdoor erg onzeker gaan voelen en je weet niet goed wat je aan moet met je haar. Gelukkig zijn er producten van Mediceuticals tegen haaruitval die je er weer bovenop zullen helpen. In ons haaruitval assortiment vind je diverse verschillende Mediceuticals shampoos om de haaruitval vanuit de kern aan te pakken. De Mediceuticals Bioclenz Shampoo is een shampoo die geschikt is voor fijn tot normaal haar. Deze shampoo stimuleert nieuwe haargroei en remt de overmatige haaruitval. Vrouwen die last hebben van haaruitval kunnen kiezen voor Mediceuticals Folligen Shampoo. de Folligen Shampoo richt zich op de vrouwelijke hormoonhuishouding en gaat overmatige haaruitval en dunner wordend haar tegen.

Shampoos van Mediceuticals voor hoofdhuidproblemen

Mediceuticals heeft diverse shampoos die hoofdhuidproblemen gericht aanpakken. Voor een ontstoken en geïrriteerde hoofdhuid is de Mediceuticals X-Folate shampoo ideaal. Deze shampoo kalmeert de hoofdhuid en is ideaal voor dagelijks gebruik. Deze shampoo kan tevens als bodywash gebruikt worden om roos, jeuk of huidschilfers tegen te gaan. 

Zoek je een shampoo die een droge of schilferige hoofdhuid kalmeert? Dan is Mediceuticals X-Derma de shampoo die jij nodig hebt. Deze Mediceuticals shampoo kalmeert de hoofdhuid en zorgt voor meer hydratatie. Wanneer je juist last hebt van een vette hoofdhuid en overmatige talgproductie kun je kiezen voor de Mediceuticals Solv-X Shampoo. Deze shampoo verwijdert talg, zonder daarbij de essentiële vetzuren te verwijderen. Je kunt deze shampoo ook gebruiken als scheerschuim of als cleanser bij acne.

Bestellen bij HairFair

De Mediceuticals shampoo gevonden die jouw haar- of hoofdhuid probleem gaat aanpakken? Dan bestel je deze direct online via de webshop van HairFair. Naast shampoos hebben wij ook nog vele andere verzorgings- en stylingproducten van Mediceuticals om je haar- en hoofdhuid een oppepper te geven. Wanneer je hulp nodig hebt bij het samenstellen van de perfecte verzorgingsroutine voor jouw haar, kun je altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!