Olaplex Set

5 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Olaplex sets bij HairFair

Gebruik je graag Olaplex producten voor de verzorging van je haar? Dan is het wel zo fijn om alle producten die je nodig hebt in een keer te bestellen. Bij HairFair hebben wij complete Olaplex sets samengesteld, zo heb je alle producten snel in huis.

De producten van Olaplex bevatten het unieke gelijknamige ingrediënt Olaplex dat gebroken verbindingen in het haar weer aan elkaar kan koppelen. De producten behandelen zowel de buitenkant als de kern van het haar.

Bestsellers van Olaplex in een set

De producten in de Olaplex Bestsellers Set No.3, 4 & 5 vormen samen de basis van de Olaplex behandeling. Met deze set haal je alles in huis voor een goede verzorging van gekleurd, beschadigd of geblondeerd haar. De Olaplex No.3 Hair Perfector is hét masker om thuis te gebruiken. Combineer het masker met de Olaplex No.4 en No.5 shampoo en conditioner voor de perfecte basisbehandeling van jouw haar.

Shampoo en Conditioner set bestellen?

Zoek je een shampoo en conditioner die het haar vanuit de kern aanpakt? Dan is een Olaplex set met deze twee producten ideaal voor jou. De shampoo en conditioner sets zijn verkrijgbaar in twee varianten:

  • Olaplex No. 4 Shampoo & No. 5 Conditioner: de basis shampoo en conditioner van Olaplex. De sulfaatvrije No.4 shampoo verbetert de haarstructuur en is geschikt voor alle haartypen. De bijpassende No.5 conditioner zorgt voor een perfecte finish waarbij het haar wordt hersteld en gespleten haarpunten worden voorkomen.
  • Olaplex No 4P Shampoo & No. 5 Conditioner: deze set is de ideale combinatie voor mensen met blond haar. De No.4P Shampoo neutraliseert gele tinten in het haar en maakt het haar tegelijkertijd sterker, zachter en beter handelbaar. Ook deze shampoo werkt het beste wanneer deze samen met de No.5 Conditioner wordt gebruikt.

De ultieme Olaplex sets

Voor de grootste Olaplex fans hebben we twee verschillende grote Olaplex sets samengesteld. In de Olaplex Set No.0 & No.3 t/m No.8 vind je de complete thuisbehandeling van Olaplex. Alle producten uit deze set kun je zelfstandig thuis gebruiken en geven de ultieme verzorging voor jouw haar.

Laat je je haar in de salon behandelen met Olaplex 1 en 2? Dan is de Olaplex Set No.3 t/m No.8 perfect voor jou. In deze set vind je alle producten die je nodig hebt voor de Olaplex thuisbehandeling nadat je het haar in de salon hebt laten behandelen met No.1 en No.2.

Vragen over de Olaplex sets in ons assortiment? Aarzel niet en neem even contact met ons op. Wij verkopen alleen originele Olaplex producten die te herkennen zijn aan de QR-code die zal naar de officiële Olaplex website. Deze producten zijn altijd van de hoogste kwaliteit.