Olaplex Shampoo

5 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Olaplex shampoo assortiment

De Olaplex shampoo is een belangrijk onderdeel van Olaplex haar behandeling. De shampoo wordt gebruikt na het aanbrengen van de Olaplex Hair Perfector No.3. Olaplex shampoo is verkrijgbaar in drie verschillende varianten. In alle shampoos wordt gebruik gemaakt van de sterk geconcentreerde Bond Building formule waardoor je maar weinig product nodig hebt voor het gewenste resultaat. De shampoos van Olaplex vormen in combinatie met de conditioners de perfect basis voor gezond en glanzend haar. Olaplex shampoos verzorgen het haar vanuit de kern en verminderen het aantal haarbreuken aanzienlijk. 

No. 4 Bond Maintenance Shampoo

De bekendste shampoo van Olaplex is de No.4 Bond Maintenance Shampoo. Deze sulfaatvrije shampoo is geschikt voor alle haartypen. Het product helpt met het herstellen van de haarstructuur en het verminderen van gespleten haarpunten. Dankzij deze shampoo geef je je haar meer glans en voelt het haar zachter aan, bovendien wordt de hoofdhuid meteen goed gereinigd.

No. 4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo

De Olaplex No. 4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo is de shampoo van Olaplex die het haar en de hoofdhuid goed reinigt zonder dat het haar droog wordt. In deze shampoo worden de nieuwste technologieën gebruikt die ophopingen van achtergebleven vuildeeltjes uit het haar en uit de hoofdhuid verwijderen. De Bond Maintenance Clarifying Shampoo geeft bovendien meer glans en volume en het maakt de haarkleur weer levendig. Deze shampoo kan gebruikt worden in combinatie met de No.5 Bond Maintenance Conditioner.

No. 4P Blonde Enhancer Toning Shampoo

Zoek je een zilvershampoo die past in de Olaplex behandeling? Dan is de No. 4P Blonde Enhancer Toning Shampoo het product voor jou. Dankzij deze shampoo worden ongewenste gele tinten geneutraliseerd en krijgt je haar weer een mooie, heldere uitstraling. Net zoals de andere Olaplex shampoos versterkt, verzacht en maakt de No. 4P shampoo het haar beter handelbaar. 

Olaplex No.4D Clean Volume Detox Droogshampoo

De Olaplex No.4D Clean Volume Detox Droogshampoo is een revolutionaire haarverzorgingsoplossing in een 250ml fles. Het biedt een effectieve detox voor de hoofdhuid, waardoor het haar schoner, gehydrateerder en vrijer van schilfers, productophoping en irritatie wordt.

 

 

Olaplex shampoo gebruiken in de Olaplex behandeling

De shampoos van Olaplex functioneren het beste wanneer deze worden toegepast in de volledige Olaplex behandeling. De Olaplex behandeling bestaat uit acht genummerde producten die op volgorde gebruikt dienen te worden voor het ultieme resultaat. Olaplex No.1 en No.2 mogen alleen in salons gebruikt worden, de andere producten in de reeks kun je thuis gebruiken. Voor het optimale resultaat van de shampoos is het vooral belangrijk dat deze wordt gebruikt in combinatie met de bijpassende conditioner. Het is ook mogelijk om de shampoo en conditioner samen in een set te bestellen. Bij de sets heb je de keuze uit de Bond Maintenance shampoo en conditioner of de Blonde shampoo en de No.5 Bond Maintenance conditioner.

Bestel online bij HairFair

De Olaplex shampoo gevonden die past bij jouw haar? Dan bestel je deze online via de webshop van HairFair. Helaas zijn er van Olaplex ook imitatie producten in omloop. Bij HairFair garanderen we dat wij alleen originele Olaplex producten verkopen. De originele Olaplex producten hebben een QR-code die altijd zal verwijzen naar de officiële Olaplex website.