Sebastian Dark Oil

2 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren

2 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sebastian Dark Oil producten

De Sebastian Dark Oil productlijn is een van de bekendste productlijnen van het merk Sebastian. De productlijn bestaat uit een verzorgende shampoo, conditioner, een masker en de welbekende Sebastian Dark Oil en een Oil Mist. De producten zijn zeer geschikt droog, weerbarstig en pluizig haar, maar kunnen zeker ook voor andere haartypes gebruikt worden. Sebastian Dark Oil geeft het haar een mooie glans, een natuurlijke body en bovendien een heerlijke geur. 

Haar olie en masker

Het bekendste product uit deze lijn is de gelijknamige Sebastian Dark Oil. Deze lichtgewicht haarolie transformeert je haar dankzij de verschillende natuurlijke oliën die deze behandeling bevat. De haarolie voedt het haar van binnenuit en gaat door de schubbenlaag van het haar heen om het haar vanaf de kern aan te pakken. De olie bevat de speciale Diffusx technologie. Dankzij deze technologie voorkom je dat het haar verzwaart of beschadigt. Tevens bevat het product een ingebouwde UV-filter om je haar ook in de zomer in topconditie te houden. 

Als aanvulling op de Dark Oil, kun je het Sebastian Dark Oil Mask gebruiken. Dit lichtgewicht haarmasker is verrijkt met onder andere sandelhout, cederhout en arganolie voor optimale hydratatie en bescherming van het haar. De combinatie van ingrediënten laten je haren stralen en geven het een heerlijke geur.

Shampoo en conditioner

Haarverzorging begint bij een goede shampoo en conditioner die aansluiten bij jouw haarwensen. Voor een prachtige glanzende coupe zijn de Sebastian Dark Oil Shampoo en conditioner ideaal. De Sebastian Dark Oil Shampoo zorgt voor een optimale reiniging en verzorging dankzij de speciale mix van oliën. De DiffusX technologie zorgt er tevens voor dat de oliën het haar niet verzwaren. De oliën doen wat ze moeten doen; het haar ultiem laten glanzen! Na het wassen van het haar met de shampoo gebruik je de Sebastian Dark Oil Conditioner om je haar gladder en beter handelbaar te maken. Deze conditioner is ideaal als je je haar in model wilt stylen. Dankzij Sebastian Dark Oil behoud je de natuurlijke body van het haar en is het eenvoudig te ontwarren.

Sebastian Dark Oil bestellen bij HairFair

Nieuwsgierig geworden naar Sebastian Dark Oil en wil je deze producten graag een keer uitproberen? Dan bestel je ze eenvoudig online via de webshop van HairFair. De meeste producten kunnen wij dezelfde werkdag nog versturen mits deze voor 23:30 uur besteld zijn. Je kunt dan de volgende dag al meteen beginnen met de Sebastian Dark Oil verzorgingsroutine. Vragen over deze producten? Neem dan zeker even contact met ons op, wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de kappersbranche en helpen je graag!