Sebastian Potion 9

2 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sebastian Potion 9

De Sebastian Potion 9 is ontwikkeld om het haar te herstellen en te versterken. De conditie van het haar verbetert zichtbaar en het haar wordt zachter en glanzender. De Sebastian Potion 9 bevat jojoba-olie die vol zit met vitaminen die zorgen voor het haar, zoals vitamine C en E. Sebastian Potion 9 is geschikt voor alle haartypes en kan regelmatig worden gebruikt voor een professioneel resultaat.

Producten van Sebastian Potion 9

De Sebastian Potion 9 lijn bestaat uit twee verschillende producten. De Sebastian Potion 9 en de Sebastian Potion 9 Lite. De Sebastian Potion 9 is een leave-in styling behandeling en bevat een unieke formule. De Sebastian Potion 9 bevat negen botanische oliën die diep doordringen in de haarschacht en zo het haar herstellen van binnenuit. Het resultaat? Glanzend, gezond en sterk haar dat gemakkelijk in model te brengen is én ook nog een de hele dag in model blijft. Voor een optimaal resultaat kun je de Sebastian Potion 9 het best gebruiken op vochtig haar.

De Sebastian Potion 9 Lite is een lichtere versie van de Sebastian Potion 9. Dit product heeft een lichte hold en werkt in tegenstelling tot de Potion 9 het best op handdoek droog haar. Heb je krullend haar? Kies dan voor de Sebastian Potion 9, deze zorgt voor nog meer definitie.

Bestel Sebastian Potion 9 bij HairFair

Wil jij genieten van gezonder haar? De Sebastian Potion 9 is hier perfect voor. Bestel op een werkdag voor 23:30 uur en je kunt je haar de volgende dag al verzorgen. Ben je op zoek naar andere haarverzorgingsproducten? De producten van Sebastian zijn erg veelzijdig. Je kunt bij Sebastian terecht voor elk haarprobleem en haartype.