New Care Algenolie 60 capsules

35,95
Vandaag verzonden
  • Bezorging door PostNL of DHL
  • Voor 23:30 uur besteld, vandaag nog verzonden!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

New Care Algenolie 60 capsules

ALGENOLIE

plantaardige omega-3 vetzuren (EPA en DHA), goed voor het hart

Inhoud 60 capsules

Samenstelling per dagelijkse dosering

(= per 2 capsules)

Algenolie                                              1.000 mg

Waarvan omega-3 vetzuren

  Eicosapentaeenzuur (EPA)       150 mg

  Docosahexaeenzuur (DHA)      300 mg

 Algenolie bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Vette vis is rijk aan de omega-3 vetzuren EPA en DHA. Vissen krijgen deze vetzuren binnen door het eten van algen die deze vetzuren bevatten. Algen zijn dus eigenlijk de leverancier van omega-3 voor vette vissen. Algenolie kan zelf ook dienen als bron van omega-3 vetzuren.

New Care Algenolie is afkomstig van de micro-alg Schizochytrium sp. De capsule is van plantaardige oorsprong waarmee New Care Algenolie een 100% plantaardig alternatief biedt voor omega-3 vetzuren uit visolie. Omdat algenolie plantaardig is, is het in tegenstelling tot visolie geschikt voor gebruik door vegetariërs en veganisten. New Care Algenolie is vrij van allergenen en kan ook goed worden gebruikt voor mensen die vanwege een allergie voor vis geen omega-3 uit visolie kunnen gebruiken.

New Care Algenolie bevat naast een goede dosering DHA ook een goede dosering EPA. Dat is bijzonder voor een plantaardige omega-3 formule. New Care Algenolie levert per dagdosering van 2 softgel capsules 450mg omega-3 vetzuren, waarvan 300mg DHA en 150mg EPA. Hierdoor worden de gunstige gezondheidseffecten verkregen met 2 capsules per dag.

DHA is een essentieel omega-3 vetzuur dat voorkomt in vette vis, zoals zalm en haring, maar dus ook in algen. DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en is hiermee goed voor de hersenfunctie. DHA is ook goed voor het gezichtsvermogen.

Een dagelijkse inname van 250mg EPA en DHA heeft bovendien een gunstige invloed op het hart.

Gebruiksadvies

2 x per dag 1 capsule.

Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 capsule.

De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Capsule met water innemen.

Moeite met slikken? De capsules kunnen worden lek geprikt om zo de inhoud, eventueel in bijvoorbeeld water of yoghurt, in te nemen.

Gebruik Algenolie niet

Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Voor zuigelingen en kinderen jonger dan 3 jaar.

Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding

New Care Algenolie is geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Extra inname van DHA door de moeder draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen en de hersenen bij de foetus en zuigelingen die borstvoeding krijgen. Deze gunstige effecten worden verkregen bij een dagelijkse inname van 200mg DHA naast de aanbevolen dagelijkse inname van 250mg DHA en EPA.

Meer informatie
Art.nr.nc001
EAN8714354 172161
Soort productVitaminen
MerkNew Care