New Care D3 10mcg druppels

14,35
Vandaag verzonden
  • Bezorging door PostNL of DHL
  • Voor 23:30 uur besteld, vandaag nog verzonden!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

New Care D3 10mcg druppels

D3 10mcg druppels

extra vitamine D in druppelvorm

Inhoud 25ml

Samenstelling per dagelijkse dosering %RI/ ** (= per druppel) ADH

Vitamine D3, als cholecalciferol 10 µg 200 Opgelost in olie (400 i.e.)

Ingrediënten Medium chain triglycerides (MCT) olie, natuurlijk d-alfa-tocopherol succinaat, cholecalciferol*.

* zie samenstelling

** Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Bepaalde groepen in de bevolking blijken niet voldoende vitamine D binnen te krijgen via de voeding. Ook komen ze niet voldoende buiten om genoeg aan te maken in de huid. Vooral ouderen lopen de kans op een tekort, omdat de productie in de huid terugloopt met de leeftijd. Maar ook mensen met een donkere huid – die minder vitamine D produceert – hebben geregeld een tekort. Verder zijn er speciale groepen die risico lopen, zoals zwangere vrouwen, gesluierde vrouwen en ouderen in verpleeg- en verzorgingstehuizen. Voor al deze groepen is het gebruik van een voedingssupplement aan te bevelen.

Speciaal voor deze groepen is New Care D3 10mcg druppels op oliebasis ontwikkeld. Afhankelijk van de behoefte krijgt u met slechts één of twee druppels per dag voldoende vitamine D binnen, zonder dat hiervoor tabletten of capsules moeten worden geslikt. Een ander voordeel van deze D3 formule op oliebasis is dat geen hulpstoffen zijn toegevoegd en dat de formule vrij is van allergenen.

Gebruiksadvies voor volwassenen

1 x per dag 1 druppel (10mcg) Volwassenen die weinig buiten komen, een donkere huidskleur hebben of die lichaamsbedekkende kleding dragen. Zwangere vrouwen en alle vrouwen tussen de 50 en 70 jaar.

1 x per dag 2 druppels (20mcg) Ouderen vanaf 70 jaar.

Gebruiksadvies voor kinderen Deze druppels kunnen ook worden gebruikt om te voorzien in de extra behoefte aan vitamine D voor kinderen van 0 tot 4 jaar en kinderen vanaf 4 jaar die weinig buitenkomen of een donkere huidskleur hebben. Dan volstaat 1 x per dag 1 druppel (10mcg).

De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Meer informatie
Art.nr.nc016
EAN8714354 381167
Soort productVitaminen
MerkNew Care