New Care D3 25mcg 100 capsules

Speciale prijs 7,95 Normale prijs 13,95
1-2 werkdagen
  • Bezorging door PostNL of DHL
  • Voor 23:30 uur besteld, vandaag nog verzonden!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

New Care D3 25mcg 100 capsules

D3 25mcg

in kokosolie voor een goede opname

Inhoud 100 capsules

Samenstelling per dagelijkse dosering %RI/ (= per capsule) ADH

Vitamine D3, als cholecalciferol 25 µg (1.000 i.e.) 500 Kokosolie 50 mg

%RI/ADH = Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

D3 25mcg bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Vitamine D wordt voornamelijk in onze huid aangemaakt onder invloed van zonlicht. Vervolgens moeten de lever en de nieren het omzetten in de bruikbare vorm. De productie van vitamine D is van diverse factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld het klimaat waarin we leven, de mate van blootstelling aan zonlicht, het gebruik van zonnebrandcrèmes met UV filter, de huidpigmentatie, het functioneren van lever en nieren en onze leeftijd.

Omdat vitamine D betrokken is bij diverse vitale lichaamsfuncties heeft De Gezondheidsraad voor meerdere bevolkingsgroepen de aanbeveling gedaan om extra vitamine D te gebruiken, zoals bijvoorbeeld voor ouderen, mensen met een donkere huidskleur, zwangere vrouwen, gesluierde vrouwen en kinderen en volwassenen die onvoldoende buiten komen. Wanneer deze groepen verzekerd willen zijn van een voldoende inname van vitamine D, kan een voedingssupplement met vitamine D worden ingezet.

Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten. Daarnaast is vitamine D belangrijk voor de spieren en voor het behoud van sterke botten en tanden. Vitamine D speelt ook een rol in het immuunsysteem en de natuurlijke afweer.

Kokosolie Vitamine D is een in vet oplosbare vitamine en wordt beter opgenomen in de aanwezigheid van (voedings)vet. Om de opname gunstig te beïnvloeden is kokosolie aan deze capsules toegevoegd.

NZVT New Care D3 25mcg voldoet aan de normen van het NZVT systeem en is getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen.

Gebruik D3 25mcg niet Voor kinderen tot en met de leeftijd van tien jaar. Raadpleeg eerst een deskundige bij gebruik in combinatie met medicijnen die de calciumuitscheiding remmen en wanneer u sarcoïdose (Besnier Boeck) heeft. Gebruiksadvies 1 x per dag 1 capsule, tijdens de maaltijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Capsule met water innemen.

Meer informatie
Art.nr.nc017
EAN8714354 209119
Soort productVitaminen
MerkNew Care