New Care D3 Druppels Oliebasis 25ml

Speciale prijs 4,95 Normale prijs 20,90
1-2 werkdagen

  • Bezorging door PostNL of DHL
  • Voor 23:30 uur besteld, vandaag nog verzonden!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

New Care D3 Druppels Oliebasis 25ml

D3 druppels oliebasis

voor het behoud van sterke botten en tanden

Inhoud 25ml

Samenstelling per dagelijkse dosering %RI/ (= per 4 druppels) ADH

Vitamine D3, als cholecalciferol 10 µg (400 i.e.) 200 Opgelost in olie

%RI/ADH = Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

D3 druppels oliebasis bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Kinderen kunnen tot de leeftijd van vier jaar nog niet voldoende vitamine D via de voeding opnemen. Ook de blootstelling aan buitenlucht en zonlicht is onvoldoende. Daarom wordt vanaf een week na de geboorte tot het vierde jaar geadviseerd om kinderen dagelijks 10 microgram extra vitamine D te geven. Dit advies geldt zowel bij het geven van borstvoeding als flesvoeding.

Dit kan heel eenvoudig met deze vitamine D formule in druppelvorm. Het voordeel van deze formule op oliebasis is dat geen hulpstoffen zijn toegevoegd en dat de formule vrij is van allergenen. Met slechts vier druppels per dag krijgen kinderen voldoende vitamine D binnen.

Omdat vitamine D betrokken is bij diverse vitale lichaamsfuncties heeft De Gezondheidsraad echter niet alleen voor kinderen de aanbeveling gedaan om extra vitamine D te gebruiken. Extra vitamine D wordt ook geadviseerd voor ouderen, mensen met een donkere huidskleur, zwangere vrouwen, gesluierde vrouwen en volwassenen die onvoldoende buiten komen. Als het slikken van capsules een probleem is, kunnen deze druppels in dit geval ook voorzien in de verhoogde behoefte aan vitamine D.

Gebruiksadvies

1 x per dag 4 druppels (10mcg) Kinderen van 0 tot 4 jaar. Kinderen vanaf 4 jaar die weinig buiten komen of een donkere huidskleur hebben. Volwassenen die weinig buiten komen, een donkere huidskleur hebben of die lichaamsbedekkende kleding dragen. Zwangere vrouwen, vrouwen met een kinderwens en alle vrouwen tussen de 50 en 70 jaar.

1 x per dag 8 druppels (20mcg) Ouderen vanaf 70 jaar.

De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Wijze van toedienen Houd de druppelaar in een hoek van 45 graden om de druppels goed te doseren. De druppels met behulp van bijvoorbeeld een theelepeltje of vermengd met de voeding toedienen. De druppels niet met de voeding meekoken.

Meer informatie
Art.nr.nc020
EAN8714354 249146
Soort productVitaminen
MerkNew Care