New Care D3 Druppels Waterbasis 25ml

7,50
Vandaag verzonden
  • Bezorging door PostNL of DHL
  • Voor 23:30 uur besteld, vandaag nog verzonden!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

New Care D3 Druppels Waterbasis 25ml

D3 druppels waterbasis

voor het behoud van sterke botten en tanden

Inhoud 25ml

Samenstelling per dagelijkse dosering %RI/ (= per 4 druppels) ADH

Vitamine D3, als cholecalciferol 10 µg (400 i.e.) 200 Opgelost in water met een lichte anijssmaak

%RI/ADH = Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

D3 druppels waterbasis bevat geen gluten, gist, lactose en kleurstoffen.

Kinderen kunnen tot de leeftijd van vier jaar nog niet voldoende vitamine D via de voeding opnemen. Ook de blootstelling aan buitenlucht en zonlicht is onvoldoende. Daarom wordt vanaf een week na de geboorte tot het vierde jaar geadviseerd om kinderen dagelijks 10 microgram extra vitamine D te geven. Dit advies geldt zowel bij het geven van borstvoeding als flesvoeding.

Dit kan heel eenvoudig met deze vitamine D formule in druppelvorm. Deze formule op waterbasis heeft een lichte anijssmaak, die goed wordt geaccepteerd door kinderen. Met slechts vier druppels per dag krijgen kinderen voldoende vitamine D binnen.

Omdat vitamine D betrokken is bij diverse vitale lichaamsfuncties heeft De Gezondheidsraad echter niet alleen voor kinderen de aanbeveling gedaan om extra vitamine D te gebruiken. Extra vitamine D wordt ook geadviseerd voor ouderen, mensen met een donkere huidskleur, zwangere vrouwen, gesluierde vrouwen en volwassenen die onvoldoende buiten komen. Als het slikken van capsules een probleem is, kunnen deze druppels in dit geval ook voorzien in de verhoogde behoefte aan vitamine D.

Gebruiksadvies 1 x per dag 4 druppels (10mcg) Kinderen van 0 tot 4 jaar. Kinderen vanaf 4 jaar die weinig buiten komen of een donkere huidskleur hebben. Volwassenen die weinig buiten komen, een donkere huidskleur hebben of die lichaamsbedekkende kleding dragen. Zwangere vrouwen, vrouwen met een kinderwens en alle vrouwen tussen de 50 en 70 jaar.

1 x per dag 8 druppels (20mcg) Ouderen vanaf 70 jaar.

De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Wijze van toedienen Houd de druppelaar in een hoek van 45 graden om de druppels goed te doseren. De druppels met behulp van bijvoorbeeld een theelepeltje of vermengd met de voeding toedienen. De druppels niet met de voeding meekoken.

Meer informatie
Art.nr.nc021
EAN8714354 812104
Soort productVitaminen
MerkNew Care