Dit zijn de haartrends voor 2023.

De bob

De bob is een klassieke haartrend die in 2023 weer helemaal terug is van weggeweest. Deze veelzijdige haarcoupe kan in verschillende varianten gedragen worden, van strak en soms zelfs geschoren tot een vollere, rommelige bob. Wat de bob zo uniek maakt, is dat het zowel casual als formeel kan worden gedragen. Voor de wat meer avontuurlijke dames onder ons, zijn er ook bob-varianten met een korte achterkant en een langere voorkant. Zo kan je zelf bepalen hoeveel volume je wilt in je haar.

Wet hair

Een andere trend die we in 2023 veel gaan zien is de wet hair look. Dit komt doordat het een nonchalante, coole uitstraling geeft. Het is een gemakkelijke stijl om te creëren, en is perfect voor een casual dagje uit. Bovendien zijn er vele manieren om de wet hair look te creëren, van een slicked back style tot een beachy wave look.

Y2K

Y2K is een retro-inspiratie trend die in 2023 terugkomt. De kapsels zijn geïnspireerd op de stijl van de jaren 2000, met een moderne twist. We zien veel gekleurde extensions, grote krullen en opvallende updo's. De kapsels zijn perfect voor de dames die houden van opvallende kapsels en niet bang zijn om uit te pakken.

U-vormig kapsel

De U-vormige bob is een andere trend die in 2023 populair zal zijn. Dit kapsel is geïnspireerd op de A-lijn bob, maar met een U-vormige snede aan de achterkant. De U-vormige bob is een modern en elegant kapsel dat geschikt is voor zowel jonge als oudere vrouwen. De U-vorm maakt het kapsel wat speelser en geeft volume aan de achterkant, je haar lijkt er ook wat dikker door.

Scheidingen

Ook zijscheidingen zijn een trend die we in 2023 veel gaan zien. Er zijn vele manieren om een zijscheiding te dragen, van een strakke scheiding tot een nonchalante scheiding. Dit kapsel is perfect voor de dames die houden van een simpele maar toch stijlvolle haarstijl.

De Mullet

De Mullet is een haartrend die in 2023 weer helemaal terug is van weggeweest. Dit kapsel is geïnspireerd op de jaren 80 en bestaat uit een korte bovenkant en een langere achterkant, terwijl de zijkanten vaak heel kort zijn. De Mullet is een unieke haartrend die zowel mannen als vrouwen kunnen dragen. Voor de wat meer avontuurlijke dames onder ons is er ook een vrouwelijke variant van de mullet, waarbij de achterkant nog iets langer blijft. De Mullet is een kapsel dat zowel casual als formeel kan worden gedragen.

2023 is het jaar van de veelzijdigheid en de terugkeer van klassieke trends. Of je nu gaat voor een klassieke bob, nonchalant wet hair, retro-geïnspireerde Y2K, een moderne U-vormige bob, een speelse zijscheiding of voor de Mullet, er is voor ieder wat wils. Laat je inspireren door deze haartrends en ga voor een nieuwe look! Vergeet niet dat je haar een uitdrukking is van wie je bent, dus kies een haarstijl die bij jou past en waar je je zelfverzekerd en mooi bij voelt.