Sebastian

12 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sebastian

Sebastian, ook bekend als Sebastian Professional, is een Amerikaans haarverzorgingsmerk, opgericht door Geri Cusenza en John Sebastian. Dit stylistenduo uit Los Angeles wilde in de jaren ’70 de markt flink opschudden. De flower power generatie moest geleid worden naar fearless hair fashion. Onverschrokkenheid was een kernwoord voor Cusenza en Sebastian. Vanaf de oprichting van het merk kwam Sebastian met revolutionaire producten. Producten die voorop liepen als het gaat om innovatie en ‘changing the game’. Daar is tot op de dag van vandaag niets aan veranderd.

Altijd ruimte voor innovatie

Bij Sebastian zitten ze nooit stil. Het doel is om voortdurend te blijven innoveren en de markt te verrassen met nieuwe producten. Zo kwamen ze met een op hars gebaseerde pompspray die ongekende haarstijlen mogelijk maakte. Sebastian is ontstaan uit een visie van schoonheid zonder grenzen. Er wordt altijd buiten de lijnen gedacht, om zo tot een zo goed mogelijk product te komen. Niet meer van hetzelfde, maar juist een andere weg in durven slaan. En dat lukt al bijna 50 jaar met veel succes. Sebastian is niet voor niets internationaal geroemd.

Sebastian: zeer uitgebreide collectie

Alles wat je op het gebied van haarverzorging nodig hebt, vind je bij Sebastian. Dit Amerikaanse merk is ongekend veelzijdig. Van shampoo tot conditioners, van matte haarklei tot kleurspoeling, ze hebben werkelijk alles. Vrijwel alle producten zijn verrijkt met bijzondere ingrediënten. Van extracten van bergkristal tot guarana en van speciale oliemixen tot bergamot. De collectie is zo groot dat je met elk haarprobleem en elk haartype terecht kunt bij Sebastian. En heb je je haar geverfd? Geen probleem, ook daar heeft het Amerikaanse merk voldoende middelen voor. Producten die het haar op fantastische wijze verzorgen en beschermen, zodat jij je volledig bezig kunt houden met stylen.