Zilver shampoo

22 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

22 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is zilvershampoo?

Zilvershampoo is een speciaal soort shampoo die is ontwikkeld om grijzig, wit of blond haar te neutraliseren en te verfrissen. Het bevat blauwe of paarse pigmenten die helpen om gele tonen te neutraliseren en een koele, zilveren gloed te geven aan het haar. Zilvershampoo wordt vaak gebruikt door mensen met grijs of wit haar om hun kleur te behouden en te versterken, of door blondines om gele tonen te verminderen en hun kleur te verfijnen.

Voor wie is zilvershampoo geschikt?

Zilvershampoo is vooral geschikt voor mensen met grijs, wit of blond haar. Het kan helpen om gele tonen te verminderen en een koele, zilveren gloed te geven aan het haar. Het is ook geschikt voor mensen met gekleurd haar dat een warme, gele gloed heeft, zoals rood, oranje of goudblond.

Wat zijn andere namen voor zilvershampoo?

Er zijn een aantal andere namen voor zilvershampoo, afhankelijk van de kleurpigmenten die worden gebruikt. Zo wordt zilvershampoo vaak ook paarse shampoo genoemd, omdat het paarse pigmenten bevat die helpen om gele tonen te neutraliseren. Andere namen voor zilvershampoo zijn:

 • Silver Shampoo
 • Violet Shampoo
 • Blauwe Shampoo
 • Purple Shampoo
 • Anti Geel Shampoo
 • Blue Shampoo
 • Reflex Shampoo
 • Anti Yellow Shampoo
 • No Yellow Shampoo
 • Toning Shampoo
 • Blonde Shampoo

Wat is het verschil tussen blauwe en paarse pigmenten in zilvershampoo?

Paarse pigmenten in zilvershampoo zijn bedoeld om gele tonen te neutraliseren en een koele, zilveren gloed te geven aan het haar. Blauwe pigmenten, daarentegen, zijn bedoeld om roodachtige tonen te neutraliseren en een koele, violette gloed te geven aan het haar. Sommige zilvershampoos bevatten zowel blauwe als paarse pigmenten om een nog effectievere neutralisatie van gele en roodachtige tonen te bereiken.

Kan een zilvershampoo een paarse gloed geven?

Ja, het is mogelijk dat een zilvershampoo een paarse gloed kan geven aan het haar, vooral als het haar al beschadigd is of al een paarse gloed had voordat het werd behandeld met de shampoo. Dit kan gebeuren omdat de paarse pigmenten in de shampoo zich hechten aan het haar en de gloed versterken. 

Bekende zilvershampoos zijn:

Milk Shake Silver Shine Shampoo

Milk Shake Silver Shine Shampoo is een zilvershampoo van het merk Milk Shake. Deze shampoo bevat paarse pigmenten die helpen om gele tonen te neutraliseren en een koele, zilveren gloed te geven aan het haar. Het is vrij van sulfaten en bevat voedende en verzachtende bestanddelen zoals lactalbumine, aminozuren en vitamine E, die het haar versterken en verzachten. Milk Shake Silver Shine Shampoo is geschikt voor alle haartypes en kan worden gebruikt om grijs, wit of blond haar te verfijnen en te versterken.

L'Oreal Serie Expert Silver Shampoo

L'Oreal Serie Expert Silver Shampoo is een zilvershampoo van het bekende merk L'Oreal. Deze shampoo bevat paarse pigmenten die helpen om gele tonen te neutraliseren en een koele, zilveren gloed te geven aan het haar. Het bevat ook glansversterkende en verzachtende bestanddelen, zoals ceramiden en glanzende oliën, die het haar versterken en glans geven. L'Oreal Serie Expert Silver Shampoo is vrij van sulfaten en is geschikt voor alle haartypes. Het is speciaal ontwikkeld voor mensen met grijs of blond haar en kan worden gebruikt om de kleur te behouden en te versterken.

Depot 104 Silver Shampoo

Depot 104 Silver Shampoo is een zilvershampoo van het merk Depot, dat bekend staat om zijn professionele haarverzorgingsproducten voor mannen. Deze shampoo bevat paarse pigmenten die helpen om gele tonen te neutraliseren en een koele, zilveren gloed te geven aan het haar. Het bevat ook verzachtende bestanddelen zoals keratine en amandelolie, die het haar versterken en verzachten. Depot 104 Silver Shampoo is vrij van sulfaten en is geschikt voor alle haartypes. Het is speciaal ontwikkeld voor mannen met grijs of blond haar en kan worden gebruikt om de kleur te behouden en te versterken.

Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo

Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo is een zilvershampoo van het nr. 1 merk van dit moment Olaplex. Deze shampoo bevat paarse pigmenten die helpen om geelachtige tonen te neutraliseren en een koele, violette gloed te geven aan het haar. Het bevat ook de unieke Olaplex-formule, die de haarschubben herstelt en versterkt om het haar te beschermen tegen beschadiging en breken. Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo is vrij van sulfaten en is geschikt voor alle haartypes. Het is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met blond haar en kan worden gebruikt om de kleur te behouden en te versterken.

Fanola anti yellow shampoo

Fanola anti yellow shampoo is een zilvershampoo van het merk Fanola. Deze shampoo bevat paarse pigmenten die helpen om gele tonen te neutraliseren en een koele, zilveren gloed te geven aan het haar. Het bevat ook verzachtende en glansversterkende bestanddelen, zoals arganolie en keratine, die het haar versterken en glans geven. Fanola anti yellow shampoo is vrij van sulfaten en is geschikt voor alle haartypes. Het is speciaal ontwikkeld voor mensen met grijs of blond haar en kan worden gebruikt om de kleur te behouden en te versterken. Deze zilvershampoo is erg krachtig.

Heb je nog vragen?

Bij Hairfair.nl staan we altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze klantenservice is bereikbaar via e-mail en telefoon, zodat je altijd iemand kunt bereiken wanneer je ons nodig hebt.

Via e-mail kun je ons bereiken op klantenservice@hairfair.nl en we streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren op al je vragen en opmerkingen. Als je liever telefonisch contact opneemt, kun je ons bereiken op +31(0)13-2340999. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 16:00 uur.

We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om het juiste product te kiezen of om je haarprobleem op te lossen, dus we staan altijd klaar om je te helpen met professioneel advies en ondersteuning. We hopen dat je bij Hairfair.nl kunt vinden wat je zoekt en dat we je kunnen helpen om je haarproblemen op te lossen.