Pomade

10 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pomades zijn een populair haarproduct dat gebruikt wordt om het haar te stylen en te fixeren. Ze zijn vaak gemaakt van oliën en waxes en komen voor in verschillende vormen, zoals crèmes, gels en waxen.

Er zijn verschillende soorten pomades beschikbaar, afhankelijk van het gewenste resultaat en de haartype. Zo zijn er pomades voor glanzend haar, matte pomades voor een natuurlijke look en pomades met extra hold voor moeilijk te stylen haar.

Een bekende pomade is de Eleven Australia Slick Hold Styling Pomade, die een medium hold heeft en een glanzende finish geeft. Deze pomade is gemakkelijk uitwasbaar en laat geen resten achter in het haar.

Ook de American Crew Pomade is een populaire keuze voor mannen die hun haar willen stylen. Deze pomade heeft een medium hold en een glanzende finish en is gemakkelijk aan te brengen en uit te wassen.

Voor degenen die op zoek zijn naar een pomade met extra hold, is de Depot 302 Clay Pomade een goede optie. Deze pomade heeft een stevige hold en een matte finish, wat ideaal is voor het creëren van een natuurlijke look.

Pomades kunnen gebruikt worden om een verscheidenheid aan haarstyles te creëren, van gladde en gestylde looks tot slicked back hairstyles. Ze zijn ook geschikt voor ieder haartype, van dik en krullend tot fijn en steil haar.

Als je op zoek bent naar een product om je haar te stylen en te fixeren, dan is een pomade zeker een product om in overweging te nemen. Probeer op Hairfair.nl een van de bekende merken, zoals Eleven Australia, American Crew of Depot 302, en voel het verschil!