American crew

Artikelen 1-40 van 88

per pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1-40 van 88

per pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

American Crew

American Crew in is 1994 opgericht door David Raccuglia. Hij zag een toekomst waarin mannen net zoveel aandacht besteden aan hun uiterlijk als vrouwen. En hij wist ook dat de mannelijkheid goed gewaarborgd moest worden in huid- en haarverzorgingsproducten. Met American Crew bracht hij een schokgolf teweeg in de markt. Raccuglia kwam met een totaalconcept voor de dagelijkse verzorging van de man. Het merk richtte zich op mannen die zich bewust zijn van hun uiterlijk en graag vooroplopen als het gaat om mode en verandering. Mannen die zich graag van hun beste kant laten zien en daar alles voor doen.

Grooming

Het woord wat je overal ziet terugkomen bij de producten van American Crew is grooming. Grooming staat voor mannelijke verzorgingsproducten met een twist. Het merk blijft voortdurend innoveren om te voldoen aan de verwachtingen en wensen van de moderne, modebewuste man. Het resultaat? Kwalitatief hoogstaande huid- en haarverzorgingsproducten voor ieder huid- en haartype. American Crew bestaat bijna 20 jaar en heeft in de loop der jaren een enorm assortiment opgebouwd. Hierdoor kun je jouw complete huid- en haarverzorging aan dit merk overlaten.

Natuurlijke ingrediënten

Huid- en haarverzorgingsproducten die volledig chemisch zijn kunnen echt niet meer in deze tijd. American Crew maakt van oudsher gebruik van natuurlijke ingrediënten om zijn producten te versterken en te verbeteren. Speciale oliën, polymeren, proteïnen, alles wordt toegevoegd met het idee het haar te verstevigen, te verzorgen en te hydrateren. Ook al gebruikt American Crew volop natuurlijke ingrediënten, deze worden nooit getest op dieren. De producten worden in het lab getest door experts, zodat jij als moderne, modebewuste man naar eer en geweten de huid- en haarverzorging van American Crew kunt gebruiken. Geniet van de frisheid, de heerlijke geuren en de verzorgende werking, geniet van de producten van American Crew.