Jean Paul Mynè

Artikelen 1-40 van 46

per pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1-40 van 46

per pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jean Paul Mynè Navitas Organic Touch

De haarverzorgingsproducten van Jean Paul Mynè worden volledig in Italië gemaakt. Daarbij wordt uitgegaan van professionaliteit en respect voor mensen. De zorg voor de gezondheid van zowel het haar als de mensen die de producten gebruiken, staat bij het merk hoog in het vaandel. Kenmerkend voor de haarverzorgingsproducten van Jean Paul Mynè is het gebruik van uitsluitend organische stoffen. Geen allergenen, parabenen, siliconen, SLS of SLES, alleen maar materialen die goed zijn voor het haar en ook een verzorgende werking hebben.

Onderzoek, scheikunde en biologie

De producten van Jean Paul Mynè worden niet zomaar op de markt gebracht. Aan elke shampoo of elk masker gaat een lang traject vooraf. Deskundige onderzoekers in scheikunde en biologie zoeken naar de optimale samenstelling van ingrediënten. Uitgebreid marktonderzoek naar haarstylisten en hun klanten komt daarna. Een stukje Italiaanse flair wordt toegevoegd en vervolgens ontstaat er een product dat vernieuwend is qua uiterlijk, inhoud en prestatie. Op deze manier onderscheidt Jean Paul Mynè zich van andere haarverzorgingsmerken.

Navitas Organic Touch

Eén van de belangrijkste collecties van Jean Paul Mynè is Navitas Organic Touch. Deze lijn bestaat uit 11 verschillende shampoos en 11 bijbehorende maskers. Alle producten zijn geschikt voor zowel gekleurd als natuurlijk haar en hebben als doel de tint van het haar versterken. Navitas Organic Touch bevat uitsluitend organische pigmenten die het haar weer fit maken. Ook zorgen de ingrediënten voor structuur, glans en voldoende hydratatie. De producten van Jean Paul Mynè Navitas Organic Touch zijn onderling te combineren, voor bijzondere kleureffecten. Mix bijvoorbeeld eens Organic Touch Paprika (rode tint) met Organic Touch Milk (kleurbehoud) en je krijgt een schitterende roze kleur in je haar. Elke shampoo werkt het best in combinatie met het bijbehorende masker. De combinaties zijn geschikt voor dagelijks gebruik.