Jean Paul Mynè

Artikelen 1-40 van 46

per pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1-40 van 46

per pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ben je op zoek naar professionele en respectvolle haarverzorgingsproducten die gemaakt zijn van uitsluitend organische stoffen? Dan zijn de producten van Jean Paul Mynè zeker iets voor jou! Deze Italiaanse merk staat bekend om zijn zorg voor de gezondheid van zowel het haar als de mensen die de producten gebruiken. Bij Jean Paul Mynè wordt onderzoek, scheikunde en biologie gecombineerd met een vleugje Italiaanse flair om vernieuwende producten te creëren die prestatie, uiterlijk en inhoud op een unieke manier combineren.

Navitas Organic Touch

Een van de belangrijkste collecties van Jean Paul Mynè is Navitas Organic Touch, bestaande uit 11 shampoos en 11 maskers die zowel geschikt zijn voor gekleurd als natuurlijk haar en die de tint van het haar versterken. De producten bevatten organische pigmenten die het haar gezond en fit maken, en zorgen voor structuur, glans en voldoende hydratatie. De producten uit de Navitas Organic Touch lijn zijn onderling te combineren voor bijzondere kleureffecten en zijn geschikt voor dagelijks gebruik in combinatie met het bijbehorende masker. Probeer het zelf en ervaar het verschil met Jean Paul Mynè Navitas Organic Touch!

Waarom kiezen voor Jean Paul Mynè Navitas Organic Touch?

  • Gemaakt in Italië met professionele en respectvolle aanpak
  • Alleen organische stoffen, geen allergenen, parabenen, siliconen, SLS of SLES
  • Lang traject van onderzoek, scheikunde en biologie voor elk product
  • Vernieuwend qua uiterlijk, inhoud en prestatie
  • Navitas Organic Touch lijn bestaat uit 11 shampoos en 11 maskers voor gekleurd en natuurlijk haar
  • Versterkt de tint van het haar en maakt het weer fit met organische pigmenten
  • Zorgt voor structuur, glans en voldoende hydratatie
  • Producten onderling te combineren voor bijzondere kleureffecten
  • Geschikt voor dagelijks gebruik in combinatie met bijbehorend masker

Hairfair.nl

Ben je op zoek naar advies over de haarverzorgingsproducten van Jean Paul Mynè? Bij Hairfair.nl staan we altijd klaar om al je vragen te beantwoorden. Onze professionele en behulpzame klantenservice weet precies wat je nodig hebt en zal je graag helpen met al je haarverzorgingsvragen. Dus heb je nog vragen over Jean Paul Mynè? Geen probleem! Stuur ons een e-mail of bel ons op +31(0)13-2340999 en we helpen je graag verder. Laat ons weten wat je wilt weten en we zullen ons uiterste best doen om je te voorzien van het juiste advies.