haarproducten

Artikelen 1-40 van 2052

per pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1-40 van 2052

per pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Er zijn veel verschillende haarproducten beschikbaar bij Hairfair.nl zoals shampoo, conditioner, zilvershampoo, haarmasker en haarolie. Elk product heeft een specifieke functie zoals reinigen, sluiten van haarschubben, neutraliseren van ongewenste tinten, intensief verzorgen en voeden van het haar. Er zijn verschillende soorten producten voor verschillende haartypes beschikbaar, waardoor het makkelijker wordt om het perfecte product te vinden.

 

Hairstyling

We hebben alle haarstylingproducten beschikbaar zoals haarwax, haargel, haarspray, haarmousse, crème en haarserum. Elk product heeft een specifieke functie zoals het creëren van een out-of-bed look, versteviging, volume, glans, bescherming en verzorging van het haar.

 

Haarverven

Alle soorten haarkleuringen zijn hier beschikbaar, zoals permanente haarkleuring, tijdelijke haarkleuring, blondering, oxydatie, kleur opfrissers en wenkbrauwverf. Er zijn ook verschillende accessoires beschikbaar die nodig zijn voor het kleuren van je haar. Deze producten zijn vaak ook geschikt voor thuisgebruik, waardoor het makkelijk is om een prachtige nieuwe haarkleur te krijgen.

 

Hittetools en borstels

Hittetools zoals CHI stijltangen en krultangen zijn perfect voor het creëren van een look voor een avondje uit of om je haar te drogen na het douchen. Wij hebben ook de beste haarborstels die worden gebruikt voor het ontklitten van haren en het houden van het haar gezond, schoon en beter handelbaar haar! Ons assortiment bevat verschillende soorten haarborstels en kammen zoals anti-klit kammen, opsteekkammen en borstels voor styling en föhnen. Deze producten zijn ontwikkeld om het haar niet te beschadigen bij normaal gebruik.

 

Haarproducten voor mannen

Ja, er zijn ook haarproducten speciaal gemaakt voor mannen. Er zijn verschillende soorten producten zoals shampoos, conditioners, haargels, waxen en pastes speciaal ontwikkeld voor de specifieke haartype en haarstijlen van mannen. Veel van deze producten zijn ook speciaal ontwikkeld om specifieke problemen zoals roos, droogte en vette haren aan te pakken. Er zijn ook producten die speciaal ontwikkeld zijn voor mannen met gekleurd haar of die willen grijze haren camoufleren.