Oil

21 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

21 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Haarolie is een krachtig product dat kan worden gebruikt om het haar te verzorgen en te versterken. Het bevat een rijke mix van voedende en hydraterende ingredienten die het haar van binnenuit herstellen en beschermen. Haarolie kan worden gebruikt op alle haartypen, maar is vooral effectief voor droog, beschadigd of dof haar. Bij Hairfair.nl kun je verschillende soorten haarolies kopen van topmerken, zoals CurlySecret, Orofluido, SP en Sebastian. Laten we eens kijken naar enkele van de populairste haarolies op de website:

  • CurlySecret Scrunching Olie: Dit is een hydraterende haarolie die speciaal is ontwikkeld voor krullend haar. Het bevat arganolie, jojoba-olie en kokosolie, die het haar voeden en beschermen. De olie is gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor zachte, bouncy en definieerde krullen. Het is geschikt voor alle haartypen, maar is vooral effectief voor krullend haar.

  • Orofluido Original Elixir: Dit is een multi-inzetbare haarolie die het haar voedt, beschermt en glans geeft. Het bevat arganolie, cyperusolie en abrikozenpitolie, die het haar hydrateren en de elasticiteit verbeteren. De olie is gemakkelijk aan te brengen en is geschikt voor alle haartypen. Het is vooral effectief voor droog, beschadigd of dof haar en geeft het haar een natuurlijk glanzende finish.

  • SP luxe oil: Dit is een professionele haarolie die het haar voedt, beschermt en glans geeft. Het bevat arganolie, avocado-olie en macadamia-olie, die het haar van binnenuit herstellen en beschermen. De olie is gemakkelijk aan te brengen en is geschikt voor alle haartypen. Het is vooral effectief voor droog, beschadigd of dof haar en geeft het haar een natuurlijk glanzende finish.

  • Sebastian Dark oil: Dit is een haarolie die het haar voedt, beschermt en glans geeft. Het bevat arganolie, avocado-olie en macadamia-olie, die het haar van binnenuit herstellen en beschermen. De olie is gemakkelijk aan te brengen en is geschikt voor alle haartypen. Het is vooral effectief voor droog, beschadigd of dof haar en geeft een prachtige natuurlijke glans.