Volumepoeder

30 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

30 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Volumepoeder voor je haar wordt gebruikt om extra volume aan het haar toe te voegen. Het is een fijn poeder dat wordt aangebracht op droog haar, meestal aan de wortels, om het haar dikker en voller te maken. Sommige volumepoeders bevatten ook textuur- of fixatie-ingrediënten die het haar in model helpen houden. Volumepoeders zijn meestal geschikt voor alle haartypes, maar er zijn ook specifieke poeders voor dunner haar.

Hier vindt u een selectie van de beste volumepoeders op de markt voor het creëren van meer volume in uw haar. Onze producten zijn geschikt voor elk haartype en helpen uw haar te geven wat het nodig heeft voor een volumineuze look.

 

Populaire producten in deze categorie zijn:

 

Volumepoeder voor mannen

volumepoeder is niet alleen geschikt voor vrouwen, maar ook voor mannen. Er zijn specifieke volumepoeders beschikbaar voor mannen, zoals American Crew Boost Powder, die speciaal zijn ontworpen om volume en textuur aan kortere mannenkapsels toe te voegen. Dit product is gemakkelijk aan te brengen en geeft direct resultaat. Het kan worden gebruikt op droog haar, en geeft een matte finish. Het is een goed product voor mannen die willen werken aan het volume van hun haar en een professionele look willen creëren.