Volumepoeder

8 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Volumepoeder voor je haar wordt gebruikt om extra volume aan het haar toe te voegen. Het is een fijn poeder dat wordt aangebracht op droog haar, meestal aan de wortels, om het haar dikker en voller te maken. Sommige volumepoeders bevatten ook textuur- of fixatie-ingrediënten die het haar in model helpen houden. Volumepoeders zijn meestal geschikt voor alle haartypes, maar er zijn ook specifieke poeders voor dunner haar.

Hier vindt u een selectie van de beste volumepoeders op de markt voor het creëren van meer volume in uw haar. Onze producten zijn geschikt voor elk haartype en helpen uw haar te geven wat het nodig heeft voor een volumineuze look.

 

Hoe gebruik je volumepoeder in je haar?

Om volumepoeder in je haar te gebruiken, volg je deze stappen:

  1. Begin met droog haar. Volume poeder werkt het beste op droog haar, dus was je haar van tevoren en droog het goed af.

  2. Verdeel het haar in secties. Verdeel je haar in secties zodat je het poeder gelijkmatig over je haar kunt verdelen.

  3. Breng het poeder aan. Schud een kleine hoeveelheid poeder op de wortels van elk haarsectie en wrijf het zachtjes in je haar. Focus op de wortels en de kruin van je hoofd om het meeste volume te creëren.

  4. Style je haar. Gebruik je vingers om je haar in de gewenste stijl te brengen. Gebruik eventueel een borstel of kam om het poeder gelijkmatig te verdelen.

  5. Fixeer het met haarspray. Om ervoor te zorgen dat het volume de hele dag blijft zitten, kun je het haar fixeren met wat haarspray.

Opmerking: Wees voorzichtig met het gebruik van volumepoeder en gebruik niet te veel. Een kleine hoeveelheid is vaak al voldoende en overmatig gebruik kan leiden tot uitdroging van je haar.

 

Populaire producten in deze categorie zijn:

 

Volumepoeder voor mannen

volumepoeder is niet alleen geschikt voor vrouwen, maar ook voor mannen. Er zijn specifieke volumepoeders beschikbaar voor mannen, zoals American Crew Boost Powder, die speciaal zijn ontworpen om volume en textuur aan kortere mannenkapsels toe te voegen. Dit product is gemakkelijk aan te brengen en geeft direct resultaat. Het kan worden gebruikt op droog haar, en geeft een matte finish. Het is een goed product voor mannen die willen werken aan het volume van hun haar en een professionele look willen creëren.