Haarverf

Artikelen 1-40 van 81

per pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1-40 van 81

per pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Haarverf is een van de meest populaire haarproducten op de markt vandaag de dag, en bij Hairfair.nl hebben wij een grote selectie van de beste merken beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een permanente of tijdelijke verf, wij hebben iets voor iedereen.

Een van de meest populaire merken die wij verkopen is Matrix. Matrix biedt een breed scala aan haarverf, van professioneel gebruik tot thuisgebruik, met innovatieve formules die zorgen voor gezonde, glanzende en levendige kleuren. Matrix heeft een aantal professionele lijnen die geschikt zijn voor elk haartype, zoals ColorSync voor een perfecte kleurmatch, en ColorInsider voor een intense kleurpigmentatie.

L'Oréal is ook een andere grote naam in de haarverf-industrie. Met een breed scala aan kleuren en formules, biedt L'Oréal haarverf voor elk haartype en elke wens. Of je nu op zoek bent naar een subtiele kleurverandering of iets extreems, L'Oréal heeft iets voor jou. L'Oréal biedt haarverf lijnen zoals Excellence, Feria en Casting Crème Gloss.

Wella is een ander merk dat wij aanbieden, bekend om hun professionele haarproducten. Wella biedt een breed scala aan haarverf, van semi-permanente tot permanente verf, waarmee je haar professioneel gekleurd en gezond kan blijven. Wella heeft een aantal professionele lijnen zoals Koleston Perfect, Illumina en Color Touch.

Royal Kis is een andere grote merk in onze webshop. Dit merk is vooral bekend om zijn semi-permanente haarverf, die een prachtige kleur geeft en een gezonde glans aan het haar. Dit merk is speciaal ontworpen voor degenen die hun haarkleur vaak willen veranderen, zonder schade aan het haar te veroorzaken. Royal Kis biedt een breed scala aan semi-permanente haarverf in verschillende kleuren en tonen.

Lakmé is een andere grote merk in onze webshop, gespecialiseerd in professionele haarverf producten voor thuisgebruik. De Lakmé Absolute Hair Color range biedt een brede keuze van trendy kleuren en koele tonen, met een verzorgende formule die de haarkwaliteit behoudt.

Professionele haarverf is niet geschikt voor thuisgebruik en is alleen bedoeld voor gebruik door gekwalificeerde kappers die de nodige kennis en vaardigheden hebben om de chemie van het product te begrijpen. Gebruik door mensen zonder kennis van zaken kan ongewenste resultaten opleveren en kan mogelijk zelfs schade aan het haar veroorzaken. Laat kleurbehandelingen over aan de professionals en geniet van een veilige en effectieve haarkleurbehandeling.