Mediceuticals

Artikelen 1-40 van 71

per pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1-40 van 71

per pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mediceuticals

Mediceuticals is een Amerikaans bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in dermatologische verzorgingsproducten voor de hoofdhuid en het haar. De unieke productlijn brengt de huid en het haar in een optimale conditie. De ph-vriendelijke producten van Mediceuticals zijn geschikt voor ieder huidtype en helpen ook bij problemen als overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Voor specifieke haar- en hoofdhuidproblemen heeft het Amerikaanse merk de Scalpfirst behandeling ontwikkeld.

Huid- en haarverzorgingsproducten op basis van farmaceutisch onderzoek

De productlijn van Mediceuticals bestaat niet uit zomaar wat huid- en haarverzorgingsproducten. Jarenlang farmaceutisch onderzoek in combinatie met uitgebreide klinische tests zorgt voor optimale veiligheid en een hoge effectiviteit. Je kunt hierdoor de Mediceuticals verzorgingsproducten zonder problemen gebruiken. Daarnaast beschikt het Amerikaanse merk over een good manufacturing practices certificaat. Dit certificaat geeft aan dat het farmaceutisch onderzoek en de klinische tests op de juiste manier worden uitgevoerd.

Mediceuticals producten zijn puur

Een belangrijke eigenschap van de Mediceuticals shampoos, huid- en haarverzorgingsproducten is dat ze puur zijn. Er komt in de formules geen wax, olie of vet aan te pas. Het natuurlijke karakter van Mediceuticals zorgt voor snelle resultaten en hoge effectiviteit. Met de unieke productlijn ga je verkleuring van je haar tegen, zelfs wanneer je regelmatig je haar verft. Hiermee is Mediceuticals geschikt voor elk type haar, welke kleur dan ook.

Scalpfirst behandeling

Heb je last van ernstige hoofdhuid- of haarproblemen, dan biedt de Scalpfirst behandeling van Mediceuticals uitkomst. Met een combinatie van verzorgingsproducten, shampoos en cleansers behandel je op specialistische wijze de problemen. Voer de Scalpfirst behandeling een tot twee keer per week uit en je ziet op korte termijn verbetering. Bij de Scalpfirst behandeling is het belangrijk dat je gebruik maakt van de originele producten van Mediceuticals. Deze producten zijn dermatologisch getest en hebben een bewezen werking als het gaat om het behandelen van hoofdhuid- en haarproblemen. Bij gebruik van alternatieve merken is de werking van Scalpfirst niet bewezen.