Waterstof peroxide

1 Artikel

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 Artikel

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waterstofperoxide, is een chemische stof die wordt gebruikt voor chemische behandelingen van het haar. Het wordt gemengd met haarverf om het haar op te zwellen, waardoor de verf beter kan worden opgenomen. Er bestaan verschillende concentraties van waterstofperoxide, zoals 3%, 6%, 9% en 12%. Hoe lager het percentage, hoe donkerder het haar kan worden gekleurd. Hoe hoger het percentage, hoe lichter het haar kan worden gekleurd. Het is belangrijk om het juiste percentage te gebruiken, afhankelijk van de gewenste haarkleur en de huidige haarkleur. Let op, dit is een professioneel product en vergt de bijbehorende kennis!

Waterstofperoxide 3% wordt gebruikt voor het donkerder kleuren van het haar of voor het behouden van de huidige haarkleur. Het kan ook worden gebruikt voor het kleuren met een natuurtint.

Waterstofperoxide 6% kan worden gebruikt voor het verbergen van grijze haren met een natuurtint.

Waterstofperoxide 9% kan worden gebruikt voor het oplichten van het haar tot drie tot vier tinten lichter en is geschikt voor de blonde series.

Waterstofperoxide 12% kan worden gebruikt voor het oplichten van het haar tot vijf tinten lichter en is alleen geschikt voor mensen met donker haar die het extreem licht willen hebben. Wij raden dit bijna altijd af omdat het een aanslag op uw haar is!

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn met waterstofperoxide en het juiste percentage te gebruiken om beschadiging van het haar te voorkomen. Het is ook aan te raden om professionele haarverf te gebruiken in plaats van drogisterij artikelen te proberen om de beste resultaten te behalen. Als u vragen heeft over waterstofperoxide of haarverf, neem dan contact op met uw professionele kapper of haarstylist voor advies.