Laifen föhns

8 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Laifen föhns zijn momenteel de sensatie vanwege hun efficiëntie en betaalbaarheid. De Swift-föhn van Laifen is voorzien van een borstelloze motor die het haar sneller en efficiënter droogt dan traditionele föhns, terwijl de negatieve ionentechnologie pluis en glans versterkt. Dit alles op een heel laag geluidsniveau. Binnen enkele minuten ziet u er geweldig uit en kunt u aan de slag met uw dag. Als u niet 100% tevreden bent met uw nieuwe Laifen-föhn, kunt u deze binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling, zonder vragen. We zijn zo zeker van de kwaliteit van deze föhn dat we er zo achter staan.

De Laifen Swift-föhn heeft een vermogen van 1600 watt (230V). De föhn heeft afmetingen van 277 x 70 x 89 mm en een nettogewicht van 407 g / 0,89 lb / 14,35 oz (zonder snoer). De snoer is 1,8 m lang. De föhn heeft twee knoppen: aan / uit, snelheid 1 en 2 en temperatuur warm / koud; lang indrukken voor automatisch wisselen tussen de standen.

In samenvatting biedt de Laifen Swift-föhn een snelle en efficiënte manier om het haar te drogen met behulp van innovatieve technologie, terwijl het ook nog eens betaalbaar is, wel meer dan 50% goedkoper dan de Dyson supersonic. Bovendien biedt het merk een geweldige terugbetalingsgarantie voor klanten die niet volledig tevreden zijn met hun aankoop. Al met al lijkt de Laifen Swift-föhn de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardige, betaalbare föhn.