Depot

Artikelen 1-40 van 117

per pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1-40 van 117

per pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Depot

Depot is een haar- en huidverzorgingsmerk dat zich specifiek richt op mannen. Het merk eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. Alle producten worden samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten. Bijzondere plantenextracten, speciale oliën, herstellende stofjes, de ingrediënten van de huid- en haarverzorgingsproducten van Depot vind je nergens anders. De collectie bestaat uit producten die eenvoudig en doelgericht zijn, maar ook uit geavanceerde producten voor de man die net wat meer zoekt. Must-haves afgewisseld met specials, dat is Depot.

In de richting van de barbiers

Niet eerder waren barbiers zo populair als nu. Veel mannen keren terug naar de barbier voor een speciale scheerbeurt. Een gewone kapper is vaak niet meer voldoende, aan het haar moet meer zorg worden besteed. Een toonaangevende look hoort tegenwoordig bij het uiterlijk van de moderne man. Juist de barbiers zorgen voor de perfecte combinatie van heden en verleden en besteden extra zorg en aandacht aan het haar. Op die barbiers is het merk Depot gebaseerd. Huid- en haarverzorgingsproducten die net wat extra aandacht geven aan twee essentiële onderdelen van het lichaam.

Specifieke producten, hoge kwaliteit

Depot levert uitsluitend kwaliteitsproducten. Het assortiment bestaat uit mannenverzorgingsproducten die een sterke identiteit hebben. De producten zijn uitgesproken, mede door de originele formules. De formules zijn gebaseerd op klassieke behandelingen voor mannen, aangevuld met moderne, stijlvolle en technologisch geavanceerde aanpassingen. Het resultaat hiervan zijn producten die geschikt zijn voor iedere man. Van classic tot contemporary tot avant-garde. Geef jouw huid en haar de aandacht die het verdient, geef jouw huid en haar Depot.