Hoe herstel je beschadigd geblondeerd haar in 5 makkelijke stappen.

In dit blog geef ik je vijf makkelijke stappen om beschadigd haar te herstellen. Als je geblondeerd haar hebt, kan het extra gevoelig zijn voor schade. Gelukkig zijn er manieren om dit te voorkomen en te herstellen, zodat je weer van gezond en glanzend haar kunt genieten.

1. Gebruik een milde shampoo

Een van de belangrijkste stappen om beschadigd haar te herstellen, is het gebruik van een milde shampoo. Kies een shampoo die speciaal ontwikkeld is voor blond haar en die niet te agressief is. Zo voorkom je dat je haar nog meer beschadigd raakt tijdens het wassen.

2. Vermijd te veel hitte

Hitte kan enorm veel schade toebrengen aan geblondeerd haar. Probeer daarom zoveel mogelijk hitte-stylingtools te vermijden, zoals stijltangen en föhns. Als je deze toch gebruikt, zorg dan dat je een hittebeschermend product gebruikt om je haar te beschermen.

3. Laat het haar regelmatig knippen

Door het haar regelmatig te laten knippen, zo verwijder je de beschadigde punten en krijg je weer een mooie, gezonde haarlijn. Laat je haar elke zes tot acht weken knippen om ervoor te zorgen dat het in goede conditie blijft.

4. Gebruik een conditioner

Een conditioner is onmisbaar voor geblondeerd haar, omdat het de haarschubben sluit en zo de kans op beschadiging verkleint. Gebruik na elke shampoobeurt een conditioner en laat deze een paar minuten intrekken voordat je het uitspoelt. Zo geef je je haar de extra verzorging die het nodig heeft.

5. Laat het haar regelmatig verzorgen door een professional

Om beschadigd haar te herstellen, kan het ook helpen om het regelmatig te laten verzorgen door een professionele kapper die met zijn expertise de juiste producten voor je zal kiezen.

"Op Hairfair.nl vind je professionele producten die speciaal ontwikkeld zijn om beschadigd haar te herstellen, zodat je weer met glanzend en gezond haar kunt stralen."