Hoe krijg je meer volume in je haar?

Hoe krijg je meer volume in je haar?

Ben je op zoek naar manieren om meer volume in je haar te krijgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blog geef ik je enkele tips en trucs om je haar meer volume te geven.

Gebruik een volume-shampoo en -conditioner

Een van de belangrijkste stappen om meer volume in je haar te krijgen, is het gebruik van een goede shampoo en conditioner. Kies voor producten die speciaal zijn ontwikkeld om volume te geven, zoals de Sebastian Volupt Shampoo en Conditioner. Deze producten bevatten ingrediënten die je haar versterken en voeden, en helpen om het haar te laten opzwellen en volume te geven.

Kies de juiste mousse voor jouw haar

Er zijn verschillende soorten volume-mousses op de markt, dus het is belangrijk om een mousse te kiezen die bij jouw haartype past. Als je fijn, slap haar hebt, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een volume-mousse met een stevige hold, zoals de Sebastian mousse forte. Als je dikker, krullend haar hebt, kun je beter kiezen voor een mousse met een lichtere hold, zoals de Curly secret miracle styling foam.

Breng de mousse op het juiste moment aan

Het is belangrijk om de volume-mousse op het juiste moment aan te brengen. Als je de mousse aanbrengt voordat je je haar wast, zal het product niet goed in je haar trekken en zal het effect minder zijn. Breng de mousse dus aan na het wassen en conditioneren van je haar, op handdoekdroog haar.

Verdeel de mousse goed over het haar

Als je de mousse aanbrengt, is het belangrijk om deze goed over het haar te verdelen. Gebruik hiervoor een kam of een borstel, en verdeel de mousse vanaf de wortels naar de punten. Zo zorg je ervoor dat het product gelijkmatig over het haar verdeeld wordt en dat je haar mooi volume krijgt.

Style je haar zoals je normaal zou doen

Nadat je de mousse hebt aangebracht, kun je je haar stylen zoals je normaal zou doen. Gebruik hiervoor een föhn of laat je haar natuurlijk drogen. Als je fijn haar hebt, kun je ook een ronde borstel gebruiken om je haar te föhnen en extra volume te geven. Experimenteer en vind de manier van stylen die het beste bij jouw haar en voorkeuren past.

"Bij hairfair.nl hebben wij de beste producten voor extra volume in je haar - want met volumineuze haren ben je klaar voor een stralende dag!"