Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo, de ultieme shampoo voor beschadigd haar!

Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo, de ultieme shampoo voor beschadigd haar!

Bij Hairfair.nl zijn we altijd op zoek naar de beste producten om onze klanten te helpen met het behouden van gezond en glanzend haar. Daarom zijn we enthousiast dat we Olaplex nr. 4 shampoo in ons assortiment hebben.

Wat doet Olaplex nr.4?

Olaplex nr. 4 shampoo is een thuisbehandeling die is ontworpen om het haar te herstellen en te beschermen. De shampoo werkt door de gebroken zwavelbruggen in het haar te herstellen, wat helpt om beschadigd haar, gespleten punten en pluis te verminderen. Bovendien maakt de shampoo het haar handelbaar, glanzend en gezonder na ieder gebruik.

Is Olaplex nr. 4 een goede shampoo?

Volgens veel gebruikers en professionele kappers is het inderdaad een uitstekende shampoo. Hij is veilig voor gekleurd haar en het is bewezen dat het haarbreuk vermindert en ieder haartype versterkt. Bovendien hoef je maar een klein beetje te gebruiken vanwege de hoge concentratie gehalte, wat betekent dat de fles langer meegaat.

Hoe vaak mag je Olaplex nr. 4 shampoo gebruiken?

Hoe vaak je Olaplex nr. 4 shampoo kunt gebruiken, hangt af van je haartype en de conditie ervan. Als je droog of beschadigd haar hebt, kun je de shampoo misschien wel meerdere keren per week gebruiken. Als je haar echter normaal of vet is, kun je wellicht beter af zijn met een of twee keer per week.

TIP: Less is more! Je hebt maar een klein beetje nodig door het hoge concentratie gehalte.

We hopen dat je net zo enthousiast bent over Olaplex nr. 4 shampoo als wij zijn. Bezoek onze website vandaag nog om het aan je haarverzorgingsroutine toe te voegen en laat je haar weer stralen!