Depot 410 Post-Shave Stick 5gr

15,95
Vandaag verzonden
  • Bezorging door PostNL of DHL
  • Voor 23:30 uur besteld, vandaag nog verzonden!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Depot 410 Post-Shave Stick 5gr

Heb je na het scheren regelmatig last van kleine huidirritaties? Wondjes of rode plekken? Bij Depot begrijpen ze dat je dit vervelend vindt. De Depot 410 Post Shave Stick biedt uitkomst. Deze handige stick helpt gedurende het scheerritueel bij problemen die worden veroorzaakt door het scheermes op de huid. De stick is samengesteld uit twee natuurlijke mineralen die bekend staan om hun samentrekkende en hemostatische effect. Hiermee wordt schade aan de huid voorkomen en heb jij geen last meer van huidirritaties tijdens of na het scheren.

Hoe gebruik je de Depot 410 Post Shave Stick?

Maak de punt van de Shave Stick een beetje vochtig en breng direct aan op het beschadigde plekje. Doe dit al tijdens het scheren en niet pas als de hele scheerbeurt klaar is. Oefen wat lichte druk uit op het beschadigde plekje en herhaal dit proces indien nodig. Onderhoud de stick goed door deze na gebruik af te spoelen en af te drogen. Hiermee verleng je de levensduur van de Depot 410 Post Shave Stick.

Actieve bestanddelen Depot 410 Post Shave Stick

De Depot 410 Post Shave Stick bevat kaliumaluin. Kaliumaluin is een natuurlijk mineraal dat een samentrekkende werking heeft. Daarnaast bevat deze stick aluminiumsulfaat dat ondersteunt bij het samentrekken van de huid. Het sulfaat geeft de Shave Stick ook een lekker ruikend parfum.

Meer informatie
Art.nr.db20
EAN8032274061304
Volume5 gr
Soort productScheren
MerkDepot