Mediceuticals Cellagen Hair Follicle Revitalizer 250ml

54,50
  • Koop er 2 voor € 49,05 en bespaar 10%
  • Koop er 3 voor € 43,60 en bespaar 20%
Maandag in huis
  • Bestel voor 23:00, morgen in huis*
  • Kies je eigen PostNL ophaalpunt in Nederland
  • Veilig betalen met iDEAL, Apple Pay en meer
  • Altijd orginele producten

Mediceuticals Cellagen Hair Follicle Revitalizer 250ml

Verkrijgbaar in 125 ml / 250 ml

Voor veel vrouwen is het een grote angst: overmatig haaruitval of dunner wordend haar. Vooral tijdens hormonale veranderingen, een zwangerschap of de overgang, is de kans groot dat je hiermee te maken krijgt. Gelukkig is er Mediceuticals Cellagen. Dit product stimuleert de haarfollikels en hoofdhuid, zodat overmatig haaruitval verminderd wordt en nieuwe haargroei gestimuleerd wordt. Cellagen bevat daarvoor vier belangrijke ingrediënten: triaminocoptinol, nutracell, estrolin en femmigen. Triaminocoptinol ondersteunt het verminderen van overmatig haaruitval en stimuleert nieuwe haargroei. Nutracell verbetert de doorbloeding van de hoofdhuid, zodat voedingsstoffen beter worden opgenomen. Estrolin zuivert en ontgift de hoofdhuid van onder andere dht en femmigen vermindert de formatie van hetzelfde dht.

Hoe gebruik je Mediceuticals Cellagen?

Houd de spray ongeveer 20 tot 25 centimeter van je haar en spray vervolgens op de droge hoofdhuid. Verdeel met je vingertoppen en spoel niet uit. Na aanbrengen kan Mediceuticals Cellagen voor een rode gloed op de huid zorgen. Dit verdwijnt na ongeveer 20 minuten. Voor een optimale werking gebruik je Cellagen tweemaal per dag, ’s ochtend en ’s avonds.

Mediceuticals lijn voor vrouwen

Mediceuticals Cellagen maakt deel uit van de speciale productlijn voor vrouwen. Net als Saturate, Folligen en Vitatin, richt Cellagen zich specifiek op de vrouwelijke hormoonhuishouding. Voor het best mogelijke resultaat voor jouw haar en hoofdhuid, combineer je diverse producten. Saturate en Folligen zijn cleansers, geschikt voor verschillende haartypen. Vitatin is de perfecte conditioner voor vrouwen en je maakt het af met Mediceuticals Cellagen. Alle producten zijn klinisch getest en werken perfect met elkaar samen.

 

Meer informatie
Levertijd 1-2 werkdagen
Art.nr. MEDC01
EAN 054355354080
Soort product Treatment
Volume 250 ml
Merk Mediceuticals