Mediceuticals Hydroclenz Shampoo 1000ml

59,50
 • Koop er 2 voor € 53,55 en bespaar 10%
 • Koop er 3 voor € 47,60 en bespaar 20%
1-2 werkdagen
 • Bezorging door PostNL of DHL
 • Voor 23:30 uur besteld, vandaag nog verzonden!
 • Achteraf betalen mogelijk
 • 14 dagen bedenktijd

Mediceuticals Hydroclenz Shampoo 1000ml

 Verkrijgbaar in 250 ml / 1000 ml.

Is jouw haar droog en stug? Heb je last van overmatig haaruitval of word je haar steeds dunner? Gebruik Mediceuticals Hydroclenz shampoo en zie de klachten snel verdwijnen. Deze cleanser is uitstekende geschikt voor de behandeling van stug, droog haar en een droge hoofdhuid. De shampoo combineert drie belangrijke ingrediënten: triaminocoptinol, nutracell en estrolin. De eerste zorgt voor vermindering van overmatig haaruitval en stimuleert nieuwe groei. Nutracell zorgt voor betere opname van voedingsstoffen en een verbeterde doorbloeding van de hoofdhuid. Estrolin als laatste zorgt voor de zuivering en ontgifting van de hoofdhuid.

Hoe gebruik je Mediceuticals Hydroclenz shampoo?

Mediceuticals Hydroclenz shampoo is eenvoudig in gebruik. Breng de shampoo aan op nat haar en verdeel goed over de gehele hoofdhuid. Laat de cleanser 2 tot 3 minuten inwerken voor optimaal resultaat. Spoel de shampoo goed uit en herhaal dit proces bij hardnekkige klachten. Worden de klachten niet minder of zijn ze zeer hardnekkig? Kijk dan eens naar de Scalpfirst behandeling van Mediceuticals.

Scalpfirst behandeling

Scalpfirst is ideaal voor het bestrijden van hardnekkige klachten. Vanwege de krachtige werking van de behandeling mag je deze maximaal twee keer per week uitvoeren.

 1. Gebruik Mediceuticals Therarx op de plekken op de hoofdhuid waar de klachten het grootst zijn.
 2. Voeg X-Derma, X-Folate of Solv-X toe aan de Therarx, zonder water te gebruiken. Masseer de shampoo over de hoofdhuid en laat deze drie minuten inwerken.
 3. Wikkel je haar in een warme handdoek en wacht ongeveer drie minuten. Voeg nu warm water toe en verdeel het schuim evenredig over de hoofdhuid. Spoel je haar uit.
 4. Gebruik Mediceuticals Hydroclenz of een andere cleanser voor het opnieuw wassen van je haar. Spoel wederom zorgvuldig uit en zorg ervoor dat er geen shampoo achterblijft in het haar.
 5. Conditioneer je haar en hoofdhuid met Mediceuticals Therapeutic en geef de conditioner drie minuten de tijd om in te werken. Spoel je haar grondig uit.
 6. Gebruik nogmaals Therarx als de klachten zeer hardnekkig zijn. Breng het product aan op de meest hardnekkige plaatsen.

 Verkrijgbaar in 250ml en 1000ml.

 

Meer informatie
Art.nr.MED012
EAN054355506335
Volume1000 ml
Soort productShampoo
MerkMediceuticals