Merken

Bij Hairfair.nl hebben we een ruim assortiment aan kappersmerken om uit te kiezen. Enkele van onze favoriete merken, zoals aangegeven door onze bezoekers, zijn:

  • Olaplex: Dit merk is bekend om hun innovatieve behandelingen voor beschadigd haar. Hun producten helpen om het haar te versterken en te herstellen van beschadiging.

  • Eleven Australia: Dit merk biedt een aantal haarverzorgingsproducten, waaronder shampoos, conditioners en stylingproducten. Hun producten zijn gemaakt met natuurlijke ingredienten en zijn speciaal ontworpen voor het Australische klimaat.

  • Sebastian: Dit merk biedt een aantal producten voor het verzorgen en stylen van het haar, waaronder shampoos, conditioners en stylingproducten. Hun producten zijn rijk aan proteïnen en helpen om de krullen te versterken en te hydrateren.

  • Matrix: Dit merk biedt een ruim assortiment aan haarverzorgingsproducten, waaronder shampoos, conditioners en stylingproducten. Hun producten zijn gericht op het behandelen van specifieke haarproblemen, zoals kroezen en beschadigd haar.

  • American Crew: Dit merk biedt een breed assortiment aan producten voor mannen, waaronder shampoos, conditioners, stylingproducten en scheermiddelen.

  • Milk Shake: Dit merk biedt een aantal haarverzorgingsproducten, waaronder shampoos, conditioners en stylingproducten. Hun producten zijn gemaakt met natuurlijke ingredienten en helpen om het haar te versterken en te hydrateren.

  • Curly Secret: Dit merk biedt een breed assortiment aan producten voor krullend haar, waaronder shampoos, conditioners, leave-in conditioners en stylingproducten. Al hun producten zijn rijk aan proteïnen en zijn specifiek ontworpen om de krullen te versterken en te hydrateren.

Bekijk onze website voor het volledige aanbod aan kappersmerken en om te zien wat het beste bij jouw haarbehoeften past. Onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen met professioneel advies en ondersteuning.