Sebastian Shampoo

10 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sebastian shampoos zijn revolutionaire producten die volledig passen bij het onverschrokken Amerikaanse haarverzorgingsmerk Sebastian Professional. Dit veelzijdige merk heeft shampoos voor alle haartypes die elk haarprobleem kunnen aanpakken. Dankzij een Sebastian shampoo zal je haar schoon aanvoelen en zal het weer stralen. 

Verzorgingslijnen van Sebastian

Sebastian heeft verschillende verzorgingslijnen op de markt gebracht met als doel om haarproblemen gericht aan te pakken. De shampoos werken het beste als deze gecombineerd worden met een bijpassende Sebastian conditioner voor de ultieme verzorging.

Sebastian Dark Oil Shampoo

De Sebastian Dark Oil Shampoo uit de bekende Dark Oil lijn is verrijkt met een speciale mix van oliën die het haar laten glanzen. Deze lichtgewicht shampoo maakt het haar perfect schoon en voegt dankzij de oliën meteen meer glans toe waardoor je altijd stralend voor de dag komt. Combineer deze shampoo met de Dark Oil conditioner voor een prachtig resultaat. 

Sebastian Trilliance Shampoo

Zoek je een shampoo die nog meer glans toevoegt? Dan is de Sebastian Trilliance shampoo hét product voor jou. Deze shampoo is verrijkt met een bergkristallen extract, dit creëert een schitterende basis aangezien de haaroppervlakte hierdoor gereinigd en gepolijst wordt. Trilliance Shampoo verwijderd productresten uit het haar en egaliseert de schubbenlaag. Vanzelfsprekend is deze shampoo te combineren met de bijpassende Sebastian Trilliance conditioner, maar je kunt de shampoo ook uitstekende combineren met producten uit de bekende Dark Oil lijn. Door de producten uit deze lijnen met elkaar te combineren zorg je voor extra smoothness en energie in je haar.

Sebastian Volupt Shampoo

Sebastian Volupt Shampoo is hét product voor een extra boost en meer volume in het haar. Deze shampoo bevat een revolutionaire technologie waarin gewerkt wordt met kussenachtige deeltjes. Deze deeltjes vormen de basis voor volumineus haar dat tegelijkertijd zacht aanvoelt en mooi glanst. Combineer deze shampoo met de bijpassende Volupt conditioner en de Volupt gelspray voor blijvend volumineus haar met een mooie glans.

Wij helpen je graag met het kiezen van de beste shampoo voor jouw haar, hiervoor kun je altijd even contact met ons opnemen. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het kappersvak en weten precies wat jouw haar nodig heeft.