Sassoon Texture Refine 50ml

Speciale prijs 13,80 Normale prijs 23,90
Over 30 dagen terug op voorraad
  • Bezorging door PostNL of DHL
  • Voor 23:30 uur besteld, vandaag nog verzonden!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Sassoon Texture Refine 50ml

Elke coupe en kleur van Sassoon Professional is een levende en groeiende belichaming van de Sassoon filosofie: met de natuurlijke staat van het haar werken, het als organisch materiaal behandelen en het vormen en uitbalanceren totdat je iemands persoonlijkheid ermee weerspiegelt en de innerlijke schoonheid van het individu onthult. ONZE MISSIE Wij geloven dat perfecte schoonheid voor elk persoon anders is en dat het bereiken ervan geen dagelijkse worsteling hoeft te zijn. Daarom doen we niet aan massaproductie maar maken we elke look op maat: we houden rekening met de unieke eigenschappen van de persoon bij het ontwerpen van coupe en kleur. Daarom draaien we nooit zomaar styles in elkaar die je er zo weer uit wast. Wij knippen een model dat in het haar blijft zitten. Hierdoor kun je het elke dag weer snel en makkelijk creëren. Perfecte schoonheid verwezenlijken – individueel en praktisch – dat is ons doel. This is Sassoon. This is Hair Design.

gebruiksaanwijzing:

Neem een kleine hoeveelheid van deze pure, gefilterde klei in de handpalmen, wrijf de handen samen en werk het door het haar.

resultaat:

De formule met gezuiverde klei geeft het haar een lichte, matte textuur en uitstraling. Het Mineral Oil Finishing Complex geeft je haar een gehydrateerde look.

Meer informatie
Art.nr.SASS18
EAN8005610575643
Terug in voorraad vanaf1 mrt. 2023
Volume50 ml
Soort productClay
MerkSassoon Professional