Sebastian

2 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sebastian haarverzorging

Sebastian, ook wel bekend als Sebastian Professional, is een Amerikaans haarverzorgingsmerk opgericht in de jaren 70 door Geri Cusenza en John Sebastian. De stylisten uit Los Angeles wilden in de jaren 70 de markt flink opschudden om de flower power generatie te leiden naar fearless hair fashion. Het kernwoord van Sebastian is ‘onverschrokkenheid’ en vanaf de oprichting heeft Sebastian revolutionaire producten geïntroduceerd. De producten van Sebastian lopen tot op de dag van vandaag nog steeds voorop als het gaat om innovatie en ‘changing the game’. Het doel van Sebastian is om voortdurend te blijven innoveren en de markt te verrassen met nieuwe producten.

Sebastian haarproducten bij HairFair

Alles wat je nodig hebt op het gebied van haarverzorging vind je in het assortiment van Sebastian. Dit merk is ongekend veelzijdig en biedt alle haarverzorgingsproducten die je nodig hebt, van shampoo en conditioners tot aan haarklei en kleurspoeling. Voor elk haarprobleem en elk haartype kun je terecht bij Sebastian. Wij hebben een aantal innoverende productlijnen voor jou op een rijtje gezet.

Sebastian Cellophanes

De Sebastian Cellophanes haarkleuringen zijn revolutionaire producten op het gebied van kleurspoelingen. Deze haarkleuring crèmes zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevatten geen ammonia of peroxide. Deze kleurspoelingen zijn geschikt voor alle haartypen en verrijken het haar met waardevolle voedingsstoffen en geven een prachtige glans. Het unieke aan Sebastian Cellophanes is dat het product door warmte geactiveerd wordt en het je haren extra goed verzorgd door de aanwezige proteïnen en plantaardige bestanddelen. Dit beschermt je haren tegen de schadelijke effecten van de zon en het voorkomt pluizen. Sebastian Cellophanes zijn semipermanent en de kleur blijft acht tot twaalf weken zichtbaar.

Sebastian Penetraitt

De producten in de Sebastian Penetraitt lijn zijn ontwikkeld om het haar te versterken en om beschadigingen te herstellen. Het actief herstellende systeem in deze producten dringen diep door om het haar te beschermen tegen stress als gevolg van chemicaliën en beschadigingen door het gebruik van hittetools. De producten in de Penetraitt lijn zijn ook geschikt voor gekleurd haar.

Alles wat je nodig hebt op het gebied van haarverzorging vind je in het Sebastian assortiment bij HairFair. De Sebastian producten verzorgen en beschermen je haar op fantastische wijze, zodat jij je volledig bezig kunt houden met stylen. Vragen over Sebastian producten? Aarzel niet en neem even contact met ons op, wij helpen je graag!