Mediceuticals

Artikelen 41-76 van 76

per pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 41-76 van 76

per pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mediceuticals huid- en haarverzorgingsproducten

Mediceuticals is een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in dermatologische verzorgingsproducten met het motto “Mooi, gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid”. Het bedrijf is dan ook de expert op het gebied om verzorgingsproducten om het haar en de hoofdhuid in optimale conditie te brengen. Alle producten van Mediceuticals zijn ph-vriendelijk, SLS, wax-, olie- en vetvrij en zijn geschikt voor ieder haartype. 

Verzorgingsproducten gebaseerd op farmaceutisch onderzoek

De productlijnen van Mediceuticals zijn ontwikkeld op basis van jarenlang onderzoek en vele klinische tests voor optimaal veilig gebruik en een hoge effectiviteit. Mediceuticals is hierom is zeer geschikt ter behandeling van verschillende haar- en hoofdhuidproblemen zoals:

  • Jeukende of schilferige hoofdhuid
  • Haaruitval
  • Psoriasis
  • Roos
  • Droge of vette hoofdhuid

Welke Mediceuticals producten heb ik nodig?

Welke Mediceuticals geschikt zijn voor jou, is natuurlijk afhankelijk van de problemen die je ervaart. Wij hebben de belangrijkste productlijnen op een rijtje gezet, en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw verzorgingsproducten.

Mediceuticals haaruitval producten

De Mediceuticals haaruitval lijn bestaat uit diverse producten waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze haaruitval tegen gaan. Een technologie die ontwikkeld is om haaruitval tegen te gaan is de Mediceuticals Advanced Hair Restoration technology. Deze complete behandeling met shampoo, conditioner en een serum is verkrijgbaar in twee varianten genaamd Hair Restoration Kit Dry en Hair Restoration Kit Normal om overmatig haarverlies te verminderen. Daarnaast kun je gebruik maken van verschillende soorten shampoos om de haaruitval tegen te geven, zo stop de Mediceuticals Bioclenz Shampoo overmatige haaruitval en stimuleert het de nieuwe haargroei. 

Hoofdhuidproblemen behandelen

Ter behandeling van hoofdhuidproblemen biedt Mediceuticals diverse producten om specifieke hoofdhuidproblemen tegen te gaan. Wanneer je last hebt van een vette hoofdhuid kan Mediceutical Scalp Treatment Kit Oily de oplossing bieden. Deze treatment kalmeert de huid en vermindert de overmatige talgproductie. Voor mensen die kampen met een te droge hoofdhuid is de Dry Scalp Treatment Kit van Mediceuticals het ideale middel om dode huidcellen te verwijderen en de zuurgraad van de hoofdhuid te bevorderen.

Mediceuticals haarstyling

Naast de juiste verzorging met shampoos en conditioners die aansluiten bij jouw huid- of haarproblemen, is het ook belangrijk om te kiezen voor stylingsproducten die hierbij aansluiten. De natuurlijke en botanische ingrediënten in de Mediceuticals verzorgingsproducten dragen bij aan gezond, glanzend en volumineus haar en houden de hoofdhuid gezond. Deze stylingproducten zijn met name geschikt voor dunner wordend haar of een gevoelige hoofdhuid.

Ernstige hoofdhuid- en haarproblemen behandelen

De Scalpfirst behandeling van Mediceuticals biedt uitkomst bij ernstige hoofdhuid- of haarproblemen. In deze behandeling worden verschillende verzorgingsproducten, shampoos en cleaners met elkaar gecombineerd om op een specialistische wijze de problemen tegen te gaan. Wanneer je de Scalpfirst behandeling een tot twee per week toepast met de originele Mediceuticals producten, zul je op korte termijn al verbetering zien. Wij helpen je graag met het kiezen van de producten voor de Scalpfirst behandeling die passen bij jouw hoofdhuid- of haarproblemen. Neem hiervoor zeker even contact met ons op, wij staan je graag te woord.